0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

5 Years of BOOST

I anledning af 5 års jubilæet for adidas' karakteristiske BOOST materiale, der revolutionerede løbeskoenes støddæmpning, vender de originale sko nu tilbage. Jubilæumspakken består af tre uimodståeligt lækre adidas BOOST sko og kan eksklusivt købes i Løberen.

5 år efter at BOOST materialet så dagens lys relancerer adidas nu de klassiske BOOST sko, der ændrede måden at tænke støddæmpning på. 3 modeller er en del af '5 years of BOOST' jubilæumspakken. Det er adidas UltraBOOST Ltd der lanceres i en limted refleksiv udgave, den genintroducerede Energy BOOST vender tilbage i den originale gul-sorte farvekombination adidas Energy BOOST OG og lanceres ligeledes i en ny opdateret version adidas Energy BOOST.

De tre sko giver med BOOST materialet i mellemsålen den velkendte bløde, men stadig bouncy og energireturnerende, støddæmpning. BOOST var det mellemsålsmateriale, som både Dennis Kimetto og Mary Keitany satte deres respektive verdensrekorder på maraton med.


Energy BOOST OG, Energy BOOST og UltraBOOST Ltd.

UltraBOOST Ltd

Den legendariske UltraBOOST har gennem de sidste 5 år givet utallige løbere verden over en fantastisk  bouncy løbefornemmelse, samtidig med at det elegante design har gjort den til et sikkert hit som sneaker. Overdelen er i denne 5 Years of Boost udgave ikke blot produceret i det bløde og behagelige Primeknit materiale men også udstyret med en masse små reflekser, der øger sikkerheden ved løb i mørke.

 


Foto taget med blitz 

Energy BOOST - en original og en opdateret version

Energy BOOST skoen har BOOST materialet placeret under hele foden, men har en topsål produceret i EVA-skum, hvilket giver en lidt hårdere og mere fast fornemmelse i støddæmpningen. Energy BOOST relanceres i den originale sort-gule farvekombination, der ligeledes har en komfortabel TechFit overdel i forhold til den nyeste version. Den nye version har et opdateret Torsion System under midtfoden, der forbinder hæl og forfod og giver en mere stabil fornemmelse, samt en fuld Continental ydersål. 


Energy BOOST OG med techfit overdel og den originale farve silhouette


Energy BOOST i nyeste version

Køb '5 Years of BOOST' - jubilæumsmodellerne

Se og bestil de forskellige modeller nedenfor. Skoene er tilgængelige i LØBEREN København, Aarhus og Lyngby men vores andre butikker kan naturligvis bestille skoen hjem, hvis du er interesseret i den.


adidas UltraBOOST LTD - Herre Pris kr. 1.599,-


adidas Energy BOOST OG - Herre Pris kr. 1.199,-


adidas Energy BOOST - Herre Pris kl. 1.299,-