0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

New Balance 860v7 - stabilitet frem for alt!

New Balances 860-serie har altid været garant for solide træningssko. Ikke de mest sprælske af slagsen, men mere nogle pålidelige sko, der var sådan lidt småkedelige ... Det er der for alvor lavet om på i version 7, som har fået sig en ordentlig overhaling i både overdel og sål.

Ny TRUFUSE støddæmpning

Ved første øjekast kan linjerne i overden på 860v7 godt ligne storebroderen 1080v6 - men lader man blikket vandre ned på sålen, er det tydeligt, at det er to forskellige sko.

860v7 er med det nye TRUFUSE mellemsåls-teknologi, der kombinerer ACTEVA og ABZORB skum, der giver en ideel balance mellem støddæmpning og stabilitet.

Med fokus på stabilitet

860 har gennem årene været kendetegnet ved sin gode, stabilie afvikling, der har været til stor hjælp for rigtig mange overpronerende løbere. 860v7 bruger en to-densitets kile på indersiden, der på nænsom vis korrigerer overpronationen.

En T-BEAM i midtfoden sørger for en god vridningsstabilitet, så alt energi kan bruges fremad i skoen og afviklingen.

Har du tidligere løbet i 860v6 vil du kunne nikke genkendende til den lækre, assymetriske hælkappe, som New Balance ikke har ændret på i version 7 - den forbliver i funktionalitet, som den var!

Dertil har 860 v7 en lidt bredere sål-platform, hvor belastningen på nemmere vis kan fordeles over, så skoen opnår en god stabilitet uden at blive stivere.

Lækker pasform

860v7 ser ikke bare lidt frækkere ud end den tidligere version, den føles også bedre på foden.

Engineered Mesh i overdelen giver en god åndbarhed og et blødt, handskeagtigt fit i hele forfoden, der får skoen til at virke som en naturlig forlængelse af din fod.

Herre

New Balance 860v7 Herre, pris kr. 1.300,-

Dame

New Balance 860 v7 Dame, pris kr. 1.300,-

Så søger du en stabil træningsmakker, der er klar, hver gang du er det, og som giver en hjælpende hånd, når turen kan være lidt tung og træls, så prøv New Balance 860v7 af og se om vi er helt forblændede, når vi siger, at 860v7 godt kunne blive én af efterårets bedst sælgende træningssko til løberen med en moderat overpronation.

Fakta

  • Stabilitet: Overpronation
  • Drop: 10mm
  • Vægt: 326g i herre /  272g i dame
  • Overdel: Engineered Mesh
  • Sål: TRUFUSE
  • Pris: Kr. 1.300,-

Find den her på loberen.dk