0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hold fødderne varme og tørre med Brooks Adrenaline ASR 13

Vi ser nærmere på Brooks Adrenaline ASR 13. En træningssko til de våde og kolde efterårsture.

Adrenaline GTS er en sko, man altid kan regne med! Det er en sko, som Brooks kun ændrer meget lidt på fra sæson til sæson, da de ved, at den fungerer fortræffeligt som problemløser for tusiner af løbere verden over. ASR er en efterårs-/vinterudgave af Adrenline GTS med en vind- og vandafvisende overdel og en grovere sål, der bedre kan stå fast på underlaget.

Pålidelig arbejdshest

Adrenaline ASR 13 er en sand arbejdshest, der er pålidelig og rar på de længere ture på hårdt underlagt, hvor den gode støddæmpning og stabilitet rigtig kommer til sin ret.

Herre

Brooks Adrenaline ASR 13 Herre, pris kr.  1.300,-

Dame

Brooks Adrenaline ASR 13 Dame, pris kr. 1.300,-

Se en præsentation af Brooks Adrenaline ASR 13 her

Varme og tørre fødder

Med Brooks Adrenaline ASR 13 kan du trygt løbe afsted i regn og rusk, med vished om, at skoene nok skal holde fødderne både tørre og lune. Overdelen er en tæt Element Mesh, der har fået en DWR (Wurable Water Resistant) behandling, der gør den ekstremt vandafvisende og fuldstændig vindtæt.

Som vinterdæk på bilen

Når temperaturen sniger sig under de 7 grader, så anbefales vi at skifte til vinterdæk på bilen. Men hvad med løbeskoene? Det kan også være en god ide, at skifte til vinterløbesko, der står bedre fast på glatte underlag.

Adrenaline ASR 13 er udstyret med en grovere ydersål i en blødere gummi end på den almindelige Brooks Adrenaline GTS 16, således at den står bedre fast på underlaget.

Der er derfor ingen grund til at blive hjemme, når der ser småglat på fortovet!

Stabil pronationskontrol

Adrenaline har altid været kendetegnet ved sin meget stabile afvikling - uden at virke stiv og ufleksibel. Stabiliteten kommer fra en kile på indersiden af skoen, der kaldes en Progressive Diagonal Rollbar (PDRB), der går fra hælen og frem til forfoden, så foden stabiliseres i hele afviklingen.

Kilen er lavet af tre hårdheder af BioMoGo-materialet, der også bruges i sålen som støddæmpning.

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i Adrenaline ASR 13 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen føles blød og godt støddæmpet, så du får en rar og dynamisk fornemmelse.

Alt i alt en suveræn træningspartner, der vil fuldende en alsidig skogarderobe som skoen  til efterårets og vinterens mange løbeture.

Fakta

  • Stabilitet: Pronation
  • Drop: 12 mm (31mm hæl - 19mm forfod)
  • Vægt: 315g  /  261g dame
  • Overdel: Vandafvisende Element Mesh
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.300,-

Find den her på loberen.dk