0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Adrenaline GTS 17 - den stabile arbejdshest

Vi ser nærmere på Brooks Adrenaline GTS 17, der er Brooks' mest kendte og solgte sko, der har skabt sig et suverænt ry på det danske marked, som en sikker vinder.

Adrenaline GTS er en sko, man altid kan regne med! Det er en sko, som Brooks kun ændrer meget lidt på fra sæson til sæson, da de ved, at den fungerer fortræffeligt som problemløser for tusiner af løbere verden over.

Se en præsentation af Brooks Adrenaline GTS 17 her:

Se flere videoer på vores Youtube-kanal.

Pålidelig arbejdshest

Adrenaline GTS 17 er en sand arbejdshest, der er pålidelig og rar på de længere ture på hårdt underlagt, hvor den gode støddæmpning rigtig kommer til sin ret.

Stabil pronationskontrol

Adrenaline har altid været kendetegnet ved sin meget stabile afvikling - uden at virke stiv og ufleksibel. Stabiliteten kommer fra en kile på indersiden af skoen, der kaldes en Progressive Diagonal Rollbar (PDRB), der går fra hælen og frem til forfoden, så foden stabiliseres i hele afviklingen.

Kilen er lavet af tre hårdheder af BioMoGo-materialet, der også bruges i sålen som støddæmpning.

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i Adrenaline GTS 17 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen føles blød og godt støddæmpet, så du får en rar og dynamisk fornemmelse.

God pasform og ventilation

Adrenaline GTS 17 er med Element Mesh teknologien i overdelen, der giver en god ventilation og svedtransport, så klimaet i skoen holdes på et behageligt niveau.

Adjustable Saddle Construction sørger for, at nu du snører snørebåndene, strammes overdelen godt til om foden, så den kan yde den stabilitet, der kræves for at overdel og mellemsål kan samarbejde om stabilisere foden.

Skoen vil være et godt valg for dig, der søger en alsidig træningssko med en en god pronationskontrol.

Fakta

  • Stabilitet: Pronation
  • Drop: 12 mm (30mm hæl - 18mm forfod)
  • Vægt: 303 (US 9 herre) /  258g (US 8 dame)
  • Overdel: Element Mesh med Adjustable Saddle Construction
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.400,-

Find den her på loberen.dk