0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

ASICS DynaFlyte - don't run, fly

Det er omsider lykkedes for ASICS, at designe en letvægtssko, som samtidig kan give en effektiv støddæmpning. Det har taget ASICS Institute of Sports Science tre års udvikling og 300 prototyper at komme frem til det letteste, mest responsive støddæmpningssystem nogensinde, der samtidig giver dig som løber en helt unik fornemmelse af lethed - som at flyve ...!

Det er første gang, at ASICS bruger DynaFlyte™ materialet i sin reneste form og i hele sålens længde. FlyteFoam™ kaldes mellemsålen, der giver en meget let og ekstremt godt støddæmpende sål under foden.

  1. Uafbrudt støddæmpning - Forstærkede fibre tillader FlyteFoam™-materialet hurtigt  og smidigt at fjedre tilbage til sit udgangspunkt.
  2. Blød landing - FlyteFoam™-teknolgoien giver en uovertruffen støddæmpning, der får det til at føles som om, du slet ikke rører jorden, når du løber.
  3. Let løbeoplevelse - FlyteFoam™ er det letteste støddæmpningsmateriale ASICS nogensinde har lavet. FlyteFoam™ er hele 55% lettere en industristandarden for EVA.

Let allrounder

DynaFlyte er en neutral træningssko, hvilket vil sige, at den henvender sig mest til løbere med en stabil fodafvikling uden for megen overpronation.

DynaFlyte er relativ let - ikke som en konkurrencesko, men mere som en lettere træningssko. Den er derfor oplagt for dig, der gerne vil have træningssko, der giver en let og hurtig fornemmelse på fx tempo- og intervalture, men som samtidig kan bruges til en lang tur på fastere underlag, da støddæmpningen stadig er effektiv.

Fakta om DynaFlyte

  • Stabilitet: neutral
  • Drop: 8mm (20/12mm)
  • Vægt: 235g dame og 275g herre
  • Pris: 1.300kr.

ASICS DynaFlyte Dame, pris kr. 1.300,-

ASICS DynaFlyte Herre, pris kr. 1.300,-