0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

I Kongernes fodspor til Esrum Sø Rundt d. 26. august 2018

Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets sommerbolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien.

På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Løbet er for helt familien med smukke naturruter i og omkring Fredensborg Slot og Esrum Sø. Der er rig mulighed for at nyde omgivelserne i Slotshaven imens løberne passer forbi efter start og når de er på vej i mål. Målområdet er en festplads med mange tilskuere som hepper på løberne.

Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km.

Distancer og startgebyrer

  • 27 km: 295 kr
  • 10 km: 195 kr 
  •  5 km: 125 kr 
  •  5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune  (for børn født i 2005 eller senere)
  • 1,6 km Børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune (for børn født i 2009 og senere) 

Startgebyret inkluderer

En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor. Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du et diplom og en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Gratis billeder til alle som fanges af løbets dygtige fotografer. Der er vand og energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og energidrik i målområdet. 

Præmier

Der er flotte kontantpræmier, 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på 27 km Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine lodtrækningspræmier fra LØBEREN, som udloddes når løberne passerer målstregen.

LÆS MEGET MERE OG TILMELD DIG HER!