0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Forerunner 35 - stilrent og enkelt løbeur

Søger du et løbeur, som giver dig de mest basale informationer, som hastighed, tid, distance og puls under dit løb? Så vil Garmin Forerunner 35 helt sikkert leve op til dine krav! Læs med her og bliv klogere på uret!

Garmin Forerunner 35 er uret til dig, der søger et enkelt og stilrent løbeur, der kan de mest basale løbefunktioner og som er pakket ind i et lækkert og minimalistisk design.

Se en præsentation af uret her:

Garmin har kigget på markedet og lavet et enklere ur til dem, som ikke har behov for et utal af smarte features og funktioner, men blot ønsker de simple data under løbeturen som:

 • Hastighed
 • Tid
 • Distance
 • Puls

Klar, parat, start!

Fra du åbner uret i sin indpakning, til at du er klar til at løbe, går ikke mange minutter. Uret er enkelt i sin opsætning, og super nemt at bruge. Alt du skal gøre er at tænde uret, indtaste nogle få informationer, og foretage nogle valg omkring enheder, blandt andet om du vil have afstand målt i km eller miles. Herefter er du faktisk klar til at tage uret i brug og tage det med ud på din løbetur.

Uret måler  de mest basale informationer under din løbetur. Det har indbygget GPS, så det kan måle hvor langt og hvor hurtigt, du løber, samt selve ruten du løber. Hastighed og distancen bliver vist i realtid, samt den tid du har brugt på turen.

Uret måler din puls i håndleddet, via den pulsmåler der sidder på bagsiden af urkassen. Pulsen vises i realtid, og er lige så nøjagtig som en brystrem.

Variation i træningen

Du har gode mulighed for at variere træningen med Forerunner 35. Du kan indstille uret til intervaltræning, og det vil så fortælle dig, hvornår dine intervaller starter og slutter.

Derudover, kan du også benytte det til indendørs løb, cykling, eller en anden form for cardio-træning. Uret har nemlig flere træningsprofiler, så du kan bruge det til flere forskellige ting.

 • Løb
 • Indendørs løb (GPS de-aktiveret)
  Distancen bliver bestemt ud fra accelerometeret, og det antal skridt der bliver taget.
 • Cykling
 • Gang
 • Cardio træning

Aktivitetstracking 24/7

Trenden er også, at man skal kunne tracke sin aktivitet hele dagen, og her går Garmins Forerunner 35 ikke ned på noget! Med en indbygget pulsmåler i håndledet, som er aktiv 24 timer i døgnet, kan uret med stor nøjagtighed fortælle dig om dagens aktivitetsniveau.

Dine skridt bliver målt via det indbygget accellerometer, og du kan derfor med rimelig nøjagtighed holde styr på om du får bevæget dig nok henover en dag. Med hjælp fra accelerometeret og pulsmåleren, får du også vist dit kalorieforbrug i løbet af dagen.

Men det slutter ikke her!

Forerunner 35 registrerer også din aktivitet, mens du sover. Hvor roligt sover du egentlig? Det kan uret fortælle dig!

Forbind uret til din mobil via Bluetooth og få et overblik over, hvor mange timer af natten du har sovet dybt, og hvor meget du egentlig får ud af din søvn!

Online træningsunivers

Flyt din træning online. Garmin har deres eget online univers - præcis ligesom Endomondo.

Garmin har valgt at kalde deres for Garmin Connect, hvilket er meget passende i takt med, at det er et sted, du uploader dine træningspas, og deler dem med dine bekendtskaber.

Har du benyttet dig af Endomondo før, og vil du gerne have det hele samlet et sted? Ingen problemer, Garmin Connect kan nemlig parres med Endomondo, og uploade træningspas direkte dertil (læs hvordan her).

Hent Garmin Connect i Appstore eller i Play Store til din mobil - eller tilgå det fra computeren.

Her kan du også se din træningshistorik, løberuter og din daglige aktivitet.

Hold forbindelsen ved lige

Gå aldrig glip af den vigtige eller sjove besked. Med Forerunner 35 får du alle dine beskeder, og opkald direkte ind på uret.

Du kan læse beskederne, og vurdere om det er vigtigt, eller det kan vente. Du kan også afvise opkald, hvis du sidder i et møde.

Har du headset med mikrofon i, kan du også besvare opkald, uden at skulle have fat på telefonen.

Hold stilen

Uret fåes i 4 forskellige farver, således at du kan vælge det, der passer bedst til din stil!

Fakta

 • Vægt: 37g
 • Farver: Sort, Hvid, Grøn, Frost blue.
 • Batteri: 13 timer i træningstilstand / 9 dage i ur tilstand.
 • Vejl. pris: Kr. 1.600,-

Find Garmin Forerunner 35 her på loberen.dk:

Er du i tvivl om, hvilket ur der dækker dine behov, så kig ind i din nærmeste butik. Vores kollegaer løber selv med urene, og er klar på at give dig klar besked om, hvilket ur der egner sig perfekt til dig.