0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Oplev en sømløs pasform og fri løbeoplevelse i Nike Free RN Motion Flyknit

Den nye Nike Free RN Motion Flyknit har en utroligt fleksibel sål, som giver dig naturlig bevægelsesfrihed og et revolutionerende system med to remme for en tætsiddende, snørefri komfort.

Sømløs komfort

Flyknit-overdelen er "strikket" i én enkelt tråd uden irriterende syninger. Overdelen sidder utrolig tæt til foden og følger den til perfektion. I overdelen er der indstrikket forskellige zoner med skiftende åndbarhed, fleksibilitet og support, så overdelen hele tiden tilpasser sig og giver foden de mest optimale betingelser for at kunne bevæge sig naturligt og behageligt.

Et to-remssystem lader dig tilpasse pasformen og fjerner trykket fra traditionelle snørebånd.

Letvægtsstødabsorbering

Det nye mellemsålsmateriale er blødere end tidligere Free mellemsålsmaterialer. Det giver en ekseptionel komfortabel støddæmpning, der samtidig virker meget let og holdbart!

Bevæg dig naturligt

Denne generation af Nike Frees mellemsål udvider sig i flere retninger takket være et helt nyt mønster, der giver en endnu bedre fornemmelse af fleksibilitet. Fødderne får i høj grad lov til at bevæge sig naturligt i afviklingen, hvilket styrker dem og gør din løbestil mere effektiv og økonomisk.

Hælen er derudover afrundet, for at lade dig lande længere fremme på midtfoden, hvilket giver et mere naturligt og blødt rul i skoen.

Fakta

  • Stabilitet: neutral
  • Drop: 4 mm
  • Vægt: 234g (herre US 10) 183g (dame US 8)
  • Overdel: Flyknit
  • Støddæmpning: Dual Density Fused Lunarlon-skum
  • Pris: kr. 1.250,-

Nike Free RN Motion Flyknit Dame

Nike Free RN Motion FK Herre

Historien bag Flyknit

Nike Flyknit-teknologien blev inspireret af feedback fra løbere, der ønskede en sko med samme tætsiddende (og stort set ubemærkede) pasform som en strømpe. Nike tog sammen med hold af programmører, ingeniører og designere hul på en fireårig mission om at skabe den nødvendige teknologi til at lave denne strikoverdel med statiske egenskaber for struktur og slidstyrke. Derpå var den præcise placering af støtte, fleksibilitet og åndbarhed, alt i ét lag, udviklet. Resultatet er en formtilpasset og praktisk talt sømløs fjervægtsoverdel.

Historien bag Nike Free

Da de fandt ud af, at Stanford-atleter trænede barfodet, fik tre af Nikes mest innovative og kreative medarbejdere idéen til at udvikle en sko, der føles lige så naturlig og vægtløs, som havde man bare fødder. Teamet brugte fire år på at studere biomekanikken i løberes fødder i bevægelse. Resultaterne gav en dyb forståelse af fodens naturlige landingsvinkel, tryk og tæernes stilling, så Nike-designere blev i stand til at fremstille en utraditionel og fleksibel løbesko indefra og ud.

Kan købes i alle butikkerne

Nike Free RN Motion Flyknit forhandles kun i LØBEREN København og her på loberen.dk.  Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.