0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

NYC-udgave af Brooks Adrenaline GTS 17

Brooks Adrenaline GTS 17 hylder et verdensklasseløb i en verdensklasseby - New York City.

New York City Marathon løbes i The Big Apple d. 6. november 2016. Et helt unikt løb, der hvert år tiltrækker løbere fra hele verden. I den forbindelse kan vi præsentere en eksklusiv New York City-udgave af den nye model Brooks Adrenaline GTS 17, der ellers først kommer på markedet i starten af 2017.

Brooks Gray Lady Adrenaline GTS 17, der repræsenterer den rige nyhedskultur, som byen er så kendt for kan fås i LØBEREN fra d. 21. oktober 2016.

 

 

Shane Downey, Brooks Global Director: “Til denne vores tredje New York-inspirerede sko har vi kombineret New Yorks ikoniske nyhedskultur og New Yorks unikke bydele, som gør, at løb i denne by er så magisk”. “I Gray Lady Adrenaline GTS 17 har vi koncentreret den energi, som definerer denne by, dem der bor der og selve løbet.”

Stabil pronationskontrol

Adrenaline har altid været kendetegnet ved sin meget stabile afvikling - uden at virke stiv og ufleksibel. Stabiliteten kommer fra en kile på indersiden af skoen, der kaldes en Progressive Diagonal Rollbar (PDRB), der går fra hælen og frem til forfoden, så foden stabiliseres i hele afviklingen.

Kilen er lavet af tre hårdheder af BioMoGo-materialet, der også bruges i sålen som støddæmpning.

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i Adrenaline GTS 17 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen føles blød og godt støddæmpet, så du får en rar og dynamisk fornemmelse. Denne version, som er nummer sytten i rækken, har fået en lækker opgradering med en V-Groove, der er dybere indad, hvilket absorberer og fordeler stød væk fra foden.

God pasform og ventilation

Adrenaline GTS 17 er med Element Mesh teknologien i overdelen, der giver en god ventilation og svedtransport, så klimaet i skoen holdes på et behageligt niveau. Skoen er opgraderet med et stort set sømløst design, der sikrer en behagelig og sikker pasform.

Brooks har givet denne særlige version af Gray Lady Adrenaline GTS 17 et verdensklasses avislignende design, der både hylder New Yorks fem berømte bydele og deres unikke lokale seværdigheder. Indlægssålen er lavet som en kryds-og-tværs som en diskret anerkendelse af den berømte avis, som byen er så kendt for.

Skoen vil være et godt valg for dig, der søger en alsidig træningssko med en en god pronationskontrol.

Fakta

  • Stabilitet: Pronation
  • Drop: 12 mm
  • Vægt: 303g (US 9 herre) /  252g (US 8,5 dame)
  • Overdel: Element Mesh med Adjustable Saddle Construction
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.400,-

Find den her på loberen.dk