0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hold varmen og bliv set med GripGrab Hi-Vis pakken

Når temperaturen falder og urene stilles om til vintertid, er det tid til at finde hue/halsedisse og handsker frem fra skuffen, så du kan holde varmen på løbeturen - og husk, det skal være de synlige af slagsen, så du kan blive set i trafikken!

Vi har sammensat en Hi-Vis pakke med den lækre GripGrab Running Expert Hi-Vis løbehandske (normalt kr. 299,-), GripGrab HeadGlove Hi-Vis Halsedisse (normalt kr. 199,-) og en GripGrab Skull Cap Hi-Vis (normalt kr. 229,-), der båder kan holde dig varm og gøre dig synlig i mørket til en tilbudspris på kr. 500,- (normalt kr. 727,-).

Den lune handske med de fede detaljer

Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed. EasyTouch og touch screen kompatible fingerspidser gør det muligt at håndtere smartphones eller GPS ur uden at tage handskerne af. Running Expert Hi-Vis øger din sikkerhed, når du løber i mørke. Den meget reflekterende handske med fremragende åndbarhed har sweat wiper og silikone greb for at gøre det til den optimale Hi-Vis løbehandske.

GripGrab Running Expert Hi-Vis, pris kr. 299,-

Den alsidige hue

Skull Cap Hi-Vis er en blød, let og isolerende hue. Den giver god beskyttelse til ørerne og panden, og passer perfekt. Ideel til løb og andre aktiviteter i koldt vejr. Skull Cap Hi-Vis øger din sikkerhed, når du løber i mørke. Den er lavet af et blødt, børstet materiale, med fremragende isolerende egenskaber sammen med en høj grad af åndbarhed. Multi-panel designet med flade sømme og bløde materialer sikrer en perfekt kombination af pasform og komfort.

GripGrab Skull Cap Hi-Vis, pris kr. 229,-

Løberens 'schweizerkniv'

HeadGlove Hi-Vis Halsedisse har et hav af anvendelsesmuligheder og er et 'must' i efterårsløbegarderoben. Den er i et relativt tyndt materiale, som er konstrueret som et langt rør, der kan omformes til bandana, løbehue, svedbånd, klipfisk, ja stort set alt.

GripGrab HeadGlove Hi-Vis Halsedisse, pris kr. 199,-

Handske til kr. 299,- + hue til kr. 229,- + halsedisse til kr. 199,- = kr. 727,- // TILBUD kr. 500,-

Sådan køber du pakken

Kig ind i én af butikkerne eller find den her på loberen.dk.