0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

On løbesko - nu i alle butikker

On er navnet på et hæderkronet schweizisk mærke, som vi med stor succes har haft i LØBEREN siden foråret. Nu kan vi præsentere friske farveopdateringer og du finder nu ON i alle vores butikker. On bygger på den unikke Cloudtec-teknologi, der er uhyre spændende og som giver en følelse af at løbe på skyer.

Lette og hurtige sko

Helt overordnet kan vi om de tre modeller sige, at de er meget lette, de har en helt speciel fornemmelse af støddæmpning og en utrolig effektiv og fast afvikling. Sko, der især har tiltalt de af vores kunder, der godt kan lide at løbe i lette og hurtige løbesko i den daglige træning.

For On er ikke "sofabløde" løbesko - det er sko, der vil fremad!

De tre modeller

Vi har tre modeller: Cloudsurfer, Cloudflow og Cloud.

Cloudsurfer

Mængdetræningsskoen med 7 mm drop, som giver en bemærkelsesværdig god stødabsorbering og et kraftigt, fast afsæt. Begge dele er med til at give en god komfort, som samtidig opleves som værende hurtig, fordi du ikke taber energi i dit afsæt.

Cloudsurfer vejer 304/268g og er mere fast i sin afvikling og støddæmpning end Cloud og Cloudsurfer. Opbygget efter det klassiske On Cloudtec- system.

On Cloudsurfer Herre, pris kr. 1.300,-

On Cloudsurfer Dame, pris kr. 1.300,- (NY FARVE August2017)

Cloudflow

Med Cloudflow har On taget det bedste fra Cloud og Cloudsurfer og skabt en sko, som fortsat er ultralet (236/204g), men hvor der er gjort lidt mere ud af stødabsorberingen således, at denne sko kan fungere både som en konkurrencesko og en let træningssko.

Cloudflow har samme overdel som Cloudsurfer og giver en god stabilitet i afsættet og i skoens nedslag. Cloudflow tilskynder, med et drop på 6mm, en landing på den forreste og mellemste del af foden. Cloudflow har på kort tid opnået meget stor udbredelse især iblandt triatleter, hvor fokus på sekunder og marginale forbedringer er altafgørende.

On Cloudflow Herre, pris kr. 1.300,- (NY FARVE August 2017)

On Cloudflow Dame, pris kr. 1.300,- (NY FARVE August 2017)

 

Cloud

Måske verdens letteste løbesko med en vægt på bare 216/184g. Neutral og meget let sko med 6mm drop, der kan anvendes til den daglige træning, men også som konkurrencesko. Skoen er velsiddende og meget komfortabel. Særligt i tri-miljøet har den stor udbredelse bla. grundet den særlige snøring, der gør det let og hurtigt at komme i skoen.

On Cloud Herre og Dame, pris kr. 1.100,- (NY FARVE Allblack August 2017)

Cloudtec

CloudTec er et helt unikt støddæmpningssystem, der giver en blød landing ved at hver “cloud” gradvist presses sammen, når foden sættes i jorden, for så at låse sig sammen, så afsættet bliver fast og effektivt.

Cloudtec tillader en minimalistisk og let opbygning af mellemsålen, med et lavt drop, der understøtter føddernes naturlige evne til at støddæmpe og stabilisere sig selv.

Se hvordan Cloudtec funger i praksis her:

Et stivere Speedboard i hele skoens længde giver en spændstig og hurtig fodafvikling.

Hædret på ISPO

On har modtaget hele tre ‘Gold Awards’ på den prestigefyldte ISPO-messe:

  • 2010 - Brand New Award
  • 2015 - Best Perfomance Running Shoe for On Cloud
  • 2017 - Best Perfomance Running Shoe for Cloudflow

I 2015 udtalte ISPO-jury-medlemmet, Urs Weber fra Runner’s World: “On Cloud, fra det unge schweisiske løbeskomærke, tiltrækker løbere og atleter fra alle udholdenhedsidrætter. Det er en letvægts-træningssko, der yder en komfortabel støddæmpning gennem det specielle støddæmpningssystem i mellem- og ydersålen. Det stilfulde ydremateriale er åndbart og et reelt statement indenfor løbesko.”

Alt i alt nogle super spændende løbesko, som vi glæder os til at præsentere jer løbere for.

Her finder du On

Du finder On løbeskoene i alle vores butikker(sortiment kan variere), samt her på loberen.dk:

Kunne du tænke dig at prøve disse spændende sko så kig ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt din nærmeste butik for mere info.