0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

On løbesko - fuld fart i alle butikker

On er navnet på et hæderkronet schweizisk mærke, som vi med stor succes har haft i LØBEREN siden foråret 2017. Nu kan vi præsentere, nye modeller, friske farveopdateringer og du finder nu ON i alle vores butikker. On bygger på den unikke Cloudtec-teknologi, der er uhyre spændende og som giver en følelse af at løbe på skyer.

Lette og hurtige sko

Helt overordnet kan vi om de seks modeller sige, at de er meget lette, de har en helt speciel fornemmelse af støddæmpning og en utrolig effektiv og fast afvikling. Sko, der især har tiltalt de af vores kunder, der godt kan lide at løbe i lette og hurtige løbesko i den daglige træning.

For On er ikke "sofabløde" løbesko - det er sko, der vil fremad!

De seks modeller

Vi har seks modeller: Cloudflyer, Cloudflow, Cloud 2.0, Cloud X, CloudRush og Cloudventure Peak

Cloudflyer

Mængdetræningsskoen med 7 mm drop, som giver en bemærkelsesværdig god stødabsorbering og et kraftigt, fast afsæt. Begge dele er med til at give en god komfort, som samtidig opleves som værende hurtig, fordi du ikke taber energi i dit afsæt.

Samtidig er skoen markant mere stabil, og en sko rettet mod de tungere løbere, som har hang til overpronation. Opbygget efter det klassiske On Cloudtec- system.

On Cloudflyer Herre, pris kr. 1.400,-

On Cloudflyer Dame, pris kr. 1.400,-

Cloudflow

Med Cloudflow har On taget det bedste fra Cloud og Cloudsurfer og skabt en sko, som fortsat er ultralet (236/204g), men hvor der er gjort lidt mere ud af stødabsorberingen således, at denne sko kan fungere både som en konkurrencesko og en let træningssko.

Cloudflow har samme overdel som Cloudsurfer og giver en god stabilitet i afsættet og i skoens nedslag. Cloudflow tilskynder, med et drop på 6mm, en landing på den forreste og mellemste del af foden. Cloudflow har på kort tid opnået meget stor udbredelse især iblandt triatleter, hvor fokus på sekunder og marginale forbedringer er altafgørende.

On Cloudflow Herre, pris kr. 1.300,-

On Cloudflow Dame, pris kr. 1.300,-

Cloud 2.0

Neutral og meget let sko med 6mm drop, der kan anvendes til den daglige træning, men også som konkurrencesko. Skoen er velsiddende og meget komfortabel. I version 2.0 med opdateret sål og ny indersål. 


On Cloud 2.0 Herre​, pris kr. 1.200,-
 


On Cloud 2.0 dame, pris kr. 1.200,-

 

Cloud X

En af verdens letteste løbesko med en vægt på bare 216/184g. Neutral og meget let sko med 6mm drop, der kan anvendes til den daglige træning, men også som konkurrencesko. Skoen er velsiddende og meget komfortabel. Med den samme hælkappe som findes på Cloudflyer, opnår denne sko en rigtig god stabilitet, uden at gå på kompromis med vægten.

On Cloud X Herre pris kr. 1.300,-

Dame, pris kr. 1.300,-

 

CloudRush

Denne model er opbygget på On's speedboard, der giver en super respons. Takket været de Clouds der er på, giver skoen også en fornuftig støddæmpning til de længere ture for den trænede løber. Den er dog primært beregnet til tempoture og konkurrencer. Fleksibel og med super pasform.

Med dens lethed, gode pasform, kontante afvikling og dens afsæt, er denne sko en absolut favorit.


CloudRush Herre, pris kr. 1.300,-
CloudRush Dame, pris kr. 1.300,-

 

Cloudventure Peak

En trailsko der henvender sig til løberen der gerne vil have en fornuftig stødabsorbering selv om der løbes trail. Skoen er velegnet til alle slags underlag, om det er hårdt eller blødt, op eller ned.

Grundet strukturen på cloudsne vil man opleve en god, blød komfortabel støddæmpning, også på transportstykker til skoen. Der er god plads i tåboksen, der giver tæerne bevægelighed. De er til trailløberen der gerne vil en sko der kan håndtere det meste, men samtidig have en behagelig oplevelse, uden at gå på kompromis med grebet.

Herre, pris kr. 1.300,-

Dame, pris kr. 1.300,-

 

Cloudtec

CloudTec er et helt unikt støddæmpningssystem, der giver en blød landing ved at hver “cloud” gradvist presses sammen, når foden sættes i jorden, for så at låse sig sammen, så afsættet bliver fast og effektivt.

Cloudtec tillader en minimalistisk og let opbygning af mellemsålen, med et lavt drop, der understøtter føddernes naturlige evne til at støddæmpe og stabilisere sig selv.

Se hvordan Cloudtec funger i praksis her:

Et stivere Speedboard i hele skoens længde giver en spændstig og hurtig fodafvikling.

Hædret på ISPO

On har modtaget hele tre ‘Gold Awards’ på den prestigefyldte ISPO-messe:

  • 2010 - Brand New Award
  • 2015 - Best Perfomance Running Shoe for On Cloud
  • 2017 - Best Perfomance Running Shoe for Cloudflow

I 2015 udtalte ISPO-jury-medlemmet, Urs Weber fra Runner’s World: “On Cloud, fra det unge schweisiske løbeskomærke, tiltrækker løbere og atleter fra alle udholdenhedsidrætter. Det er en letvægts-træningssko, der yder en komfortabel støddæmpning gennem det specielle støddæmpningssystem i mellem- og ydersålen. Det stilfulde ydremateriale er åndbart og et reelt statement indenfor løbesko.”

Alt i alt nogle super spændende løbesko, som vi glæder os til at præsentere jer løbere for.

Her finder du On

Du finder On løbeskoene i alle vores butikker(sortiment kan variere), samt her på loberen.dk:

Kunne du tænke dig at prøve disse spændende sko så kig ned forbi din nærmeste LØBEREN butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt din nærmeste butik for mere info.