0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Indtag byen i adidas PureBOOST DPR

Den nye adidas PureBOOST DPR er en innovation, der er udviklet til at bringe dig tættere på gaderne i byen. Læs alt om den her!

PureBOOST DPR er lavet til løbere, der med deres uimponerede og frygtløse attitude er klar til at overvinde byens udfordringer.

Det nye agile og adaptive design benytter den nyeste viden fra adidas' markedsledende Boost-teknologi, der med en, for adidas, ny platform med et drop på 8 mm giver en natural Boost-platform, der opsamler og frigiver energien mere effektivt hver gang skoen rammer underlaget, hvilket giver løberen mulighed for at "mærke" vejen på en helt ny måde.

adidas PureBOOST DPR Grå, pris kr. 1.099,-

Adidas PureBOOST DPR Orange, pris kr. 1.099,-

PureBOOST DPR er udviklet ud fra en skarp analyse af den urbane løbers behov. Adidas har på den baggrund udviklet en sko, der er lige så dynamisk og adaptiv, som løberne selv er det. PureBOOST DPR er designet til at kunne hjælpe løberen i den hissige trafik, når han skruer tempoet op mellem lyskrydsene, zig-zag'er sig mellem fodgængerne og udnytter den pulserende energi han får fra omgivelserne.

Stephan Schneider, Product Manager for adidas Global Running udtaler:

"Løbere oplever byerne over hele verden og udtrykker deres kreativitet i de ruter, de vælger og de udfordringer de møder. Vi har haft et ønske om at udvikle en løbesko, der udelukkende er udviklet til denne type løber, og elskede ideen om at lave en mere adaptiv løbesko løbeoplevelse. Det ledte os os til designet af et 8 mm drop, der er parret med Boost-teknologien, der tillader foden at ligge lavere i skoen og komme tættere på underlaget".

PureBOOST DPR's vigtigste egenskaber

 • Knit-overdel i ét stykke - sømløs og adaptiv pasform, der omfavner foden fra indersiden af midtfoden og rundt på ydersiden, hvilket giver eminent komfort uanset rute og forhindringer.
 • Hælkappe-system - designet til at forbedre support omkring foden og achillessenen. Tillader foden at bevæge sig uhindret med skoen.
 • Bredere forfod - giver en mere stabil platform, der tilpasser sig foden, når den bevæger sig over byens varierende underlag og rundt om hjørner.
 • Stretchweb ydersål - muliggør en blødere og mere fleksibel afvikling, der arbejder i harmoni med Boost for at frigøre løberens fulde potentiale.
 • BOOST - ultra-responsiv komfort og støddæmpning, der opsamler og frigiver energien hver gang foden rammer underlaget.

Fakta

 • Stabilitet: Neutral
 • Drop: 8 mm
 • Overdel: Primeknit
 • Støddæmpning:  BOOST
 • Køn: Kun herre
 • Pris: kr. 1.099,-

Køb den her.

 

 

Kun i LØBEREN København og på loberen.dk !

PureBOOST DPR vil kun blive forhandlet i LØBEREN København og her på loberen.dk.

Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.