0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks PureFlow 6 - let, naturlig løbeoplevelse

PureFlow 6, Brooks' sko til dig, der søger en let og neutralt opbygget træningssko med en ekstrem fleksibel afvikling. Vi ser nærmere på den femte version af PureFlow, der er opdateret på en række punkter.

PureFlow 6 er en fusion af den gamle model af PureFlow og den udgåede PureConnect, der var den mest minimalistiske sko i Pure-serien. PureFlow 6 tager det bedste fra de to sko og sammenfatter dem i en virkelig vellykket sko, der er let, fleksibel og har en rigtig fin løbsafvikling, hvor foden får lov til at afvikle naturligt og frit.

Brooks Pureflow 6, DAME (tv) og HERRE (th)

Se en præsentation af Brooks PureFlow 6 her

Se flere videoer på vores Youtube-kanal.

Dynamisk støddæmpning

PureFlow 6 bruger det nye materiale DNA LT, der er 10% lettere end BioMoGo DNA, som forgængeren og de fleste andre Brooks sko anvender. Selvom DNA LT er lettere, så bevarer materialet sine dynamiske egenskaber ved at være blødere ved lave løbehastigher og fastere og mere responsivt ved højere hastigheder, hvor man har brug lidt ekstra "bouce".

Fleksibel afvikling

Ydersålen på PureFlow 6 har en masse udfræsninger, der giver skoen en god fleksibilitet i alle retninger.

Den afrundende hæl, skoens lave opbygning og de 4mm drop (forskel i højde mellem hæl og forfod) gør skoen utroligt let at lande langt fremme på foden i. Det sker let og naturligt og uden, at der er noget, der føles kluntet.

Blød, tæt pasform

Overdelen på PureFlow 6 er med 3D Fit Print teknologien, hvor de stabiliserende elementer i overdelen er printet på.

Det gør, at der ikke er nogen generende syninger til at genere i den tætsiddende overdel, der tilpasser sig foden og lader den arbejde naturligt.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral / Natural Running
  • Drop: 4mm (24/20 mm)
  • Vægt: 258g i US 9 herre /  216g i US 8 dame
  • Overdel: 3D print
  • Sål: DNA LT
  • Pris: Kr. 1.100,-

Find den her på loberen.dk