0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks PureGrit 5 - en solid allrounder til skoven

PureGrit 5, er Brooks' sko til dig, der søger en allround-sko til brug i skoven. Vi ser nærmere på den femte version af PureGrit, der træder i nogle eftertrykkelige fodspor fra sin forgænger.

For 5 år siden præsenterede Brooks den første generation af Pure-serien. Her vagte særligt PureGrit opsigt hos trailløberne, da der pludselig var en fusion mellem de godt stæddæmpede og til tider lidt kluntede trailsko og de helt lette og minimalistiske sko uden ret meget beskyttelse. PureGrit placerede sig midt imellem, som en blødt støddæmpet trailsko med godt greb i underlaget og fine egenskaber i teknisk ujævnt terræn - en sweet spot, der skulle vise sig at være velvalgt af Brooks, og som de siden har holdt fast i.

Nu præsenterer Brooks 5. årgang af den vellidte Pure-serie, der ligger i Brooks' Connect-kategori, der består af lette og fleksible sko, der giver dig en naturlig løbeoplevelse.

Se en præsentation af Brooks PureGrit 5 her

Se flere videoer på vores Youtube-kanal.

Herre

Brooks PureGrit 5 Herre, pris kr. 1.100,-

Dame

Brooks PureGrit 5 Dame, pris kr. 1.100,-

Dynamisk støddæmpning

Støddæmpningen i PureGrit 5 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag, jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Mellemsålen er godt afstemt, så den giver en god komfort, når skoen bruges på jævne og hårde skovstier, og en god føling med underlaget, når man søger ind over skovens blødere og mere ujævne underlag.

PureGrit 5 vil fungere godt som træningssko til dig, der primært løber i ude i naturen, i skoven - derude, hvor det er rart med en lidt mere robust sko, der står godt fast på underlaget, men som også føles behagelig på det korte stykke på asfalt over til de blødere natur-/skovstier.

Godt greb i underlaget

PureGrit 5 er udstyret med 3D Hex Lugs, der er formet som små hexagoner, der giver greb i alle retninger. Der er ikke tale om en ultra-grov sål, der pløjer sig igennem de dybeste mudderpøle, men mere en allrounder, der også føles behagelig at løbe på, når du løber på jævne underlag, hvor en meget grov ydersål ellers tydeligt kan mærkes gennem sålen.

Knopperne er forstærket, så de ikke slides uhensigtsmæssigt hurtigt, når du løber lidt på asfalt i skoen.

Stabiliserende overdel

PureGrit 5 har en temmelig tæt pasform og support-zoner i midtfoden, så foden holdes på plads og stabiliseres i skoen. Dette er særlig vigtigt, når skovstien bugter sig ujævnt afsted med rødder og sten.

Selvom PureGrit 5 sidder tæt til foden, så er den designet anatomisk korrekt, så den føles blød, behagelig og med rum til, at fødderne kan udfolde sig og agere naturligt på de længere ture.

Overdelen er særdeles slidstærk og forsynet med såkaldte Reinforced Abrasion Zones de steder, hvor slidet er størst.

Overdelen er med meget få syninger, særligt i forfoden, så risikoen for vabler og andre gener minimeres.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral / Natural Running
  • Drop: 4mm
  • Vægt: 278g i US 9 herre /  250g i US 8 dame
  • Overdel: Air Mesh med ekstra forstærkninger
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.100,-

Find den her på loberen.dk