0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Ravenna 8 - strømlinet og responsiv

Brooks Ravenna 8 hedder en ny sko i vores sortiment dette forår. Det er en træningssko til dig, der vil have en sko, der ikke er for blød og tung at løbe i. Til dig, der ønsker den responsive og hurtige fornemmelse i en stabil og godt støddæmpet indpakning.

Se en præsentation af Brooks Ravenna 8 her:

'BEST BUY' i Runner's Wold

Ravenna er blevet hædret som 'BEST BUY' af det anderkendte løbemagasin Runner's World i USA med følgende begrundelse:

"The Ravenna has long been capable of handling both long runs and tempo runs with ease. The update has a softer ride and springier toe-off, and an X-shaped patch of rubber in the midfoot smooths the gap between the heel and forefoot."

Dynamisk og responsiv støddæmpning

Støddæmpningen i Ravenna 8 kommer fra den innovative BioMoGo DNA mellemsål, der tilpasser sin fasthed efter løberens vægt, skridtlængde og hastighed - jo hårdere nedslag jo fastere og mere fjedrende bliver støddæmpningen.

Brooks Ravenna 8 Herre, pris kr. 1.200,-

BioMoGo DNA mellemsålen er en mellemsål, der bliver brugt i flere af Brooks' løbesko. I Ravenna er fornemmelsen bevidst anderledes - den føles fastere og mere responsiv, især i forfoden. Løbeoplevelsen er derfor en noget anden end i fx. Brooks Adrenaline GTS 17, hvor fokus i højere grad er på at gøre afviklingen så blød og smidig som muligt. I Ravenna skal afviklingen ske hurtigere, så mindre energi tabes ned i støddæmpningen. Samtidig skal støddæmpningen beskytte og hjælpe fødder og ben. En svær balance, som Ravenna 8 mestrer flot.

I midtfoden har Ravenna 8 en såkaldt Midfoot Transition Zone, der er en afstivning af mellemsålen, der giver den her lidt mere fjedrende oplevelse, der inviterer til fart og tempo - på trods af, at det er en helt almindelig træningssko til både korte og lange løbeture.

Støddæmpningen fungerer rigtig godt til løb på faste underlag, hvor materialet beskytter fødderne mod underlagets ellers så kontante behandling af os løbere.

Fin stabilitet til den overpronerende løber

Ravenna 8 er en let korrigerende sko til den overpronerende løber, der har behov for lidt support. Stabiliteten kommer fra en Diagonal Roll Bar, der guider fødder og underben ind i en naturlig løbebevægelse.

God og "let" pasform

Pasformen i Ravenna 8 er lige så lækker, som vi kender den fra Brooks' andre sko. Det er som at komme hjem. Hælkappen sluttet godt til omkring hælbenet og overdelen sidder behageligt til over hele foden uden på nogen måde at genere eller trykke på ellers udsatte steder.

Fornemmelsen på foden er "let", selvom vægten viser, at der er tale om en helt almindelig træningssko, dog i den lettere ende af skalen med sine 289 gram til herrer (str. US 9 herre) og 258 gram til damer (str. US 8 dame).

Ravenna 8 er med  mesh i overdelen, der giver en god ventilation og svedtransport, så klimaet i skoen holdes på et behageligt niveau.

Skoen vil være et godt valg for dig, der søger en alsidig træningssko, med en hurtig og responsiv afvikling og en god support.

Brooks Ravenna 8 Dame, pris kr. 1.200,-

Fakta

  • Stabilitet: Let overpronation
  • Drop: 10 mm (28 mm hæl - 18mm forfod)
  • Vægt: 289 (US 9 herre) /  258 (US 8 dame)
  • Overdel: Air Mesh
  • Sål: BioMoGo DNA
  • Pris: Kr. 1.200,-

Find den her på loberen.dk

Er du blevet nysgerrig på, om Ravenna 8 er skoen for dig? Så kig forbi en af vores butikker og prøv den på!