0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Bliv set med Saucony Ride 9 Reflex

I maj 2016 blev Ride 9 introduceret eksklusivt i LØBEREN, som den første butik i Danmark. Nu følger vi op med at kunne præsentere Saucony Ride 9 i en eksklusiv Reflex Series, hvor der er maksimal fokus på synlighed!

Se en videopræsentation af Ride 9 Reflex her

Èn af de bedst sælgende neutralsko

De skulle hurtigt vise sig, at Ride 9 var bedre end vi havde turde håbe på. Skoen performede bedre end vi kunne have drømt om og tog med det samme både kunder og personale med storm. Det vil være synd at sige, at den bare har samlet støv i butikkerne ... Der er tvært imod blevet løbet rigtig mange kilometer i rigtig mange Ride 9 landet rundt de sidste 3-4 måneder.

Vi er sikre på, at det er Ride 9's kombination af lav vægt og god responssiv støddæmpning, der gør den komfortabel, som den er. Dette er uanset, om du løber rolige ture eller benhårde intervaller.

Reflektiv overdel

Ride 9 Reflex er ikke en ny sko - det er blot en ny "farve". Overdelen er blevet opgraderet med endnu flere, meget synlige reflekser. Dertil er mellemsålen også gjort reflektiv, hvilket giver en ekstremt god synlighed ude på løbeturen, men også et fedt look i dagslys.

Stabil neutral afvikling

Ride 9 er neutralt opbygget, men yder en rigtig fin stabilitet takket være en god fast hælkappe, der tager godt fat om hælbenet, så fodisættet styres blidt igennem afviklingen. TRIFLEX ydersålen sørger for at sålen flexer godt og fordeler trykket ud over en en bred trædeflade, hvilket er med til at stabiliteten i skoen.

Selvom Ride 9 primært henvender sig til den neutrale løber, vil en let overpronerende løber, der falder lidt indad på foden, godt kunne have glæde af skoen. Dette kræver en test på løbebåndet, så vi kan videofilme, hvordan du løber i Ride 9.

EVERUN topsål

Ride 9 Reflex er med Sauconys nyeste støddæmpningsmateriale EVERUN, der giver et "energy return" der er hele 83%, hvor den er 75% fra en traditionel EVA mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb.

Kombinationen af uovertruffen stødabsorbering og lav vægt, gør Ride 9 til en rigtig alsidig løbesko, der føles utrolig behagelig!

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 264g i herre og 235g i dame
  • Sål: Refleksbehandlet PWRGRID+ mellemsål med 4mm EVERUN topsål
  • Overdel: Flexfilm med ekstra mange reflekser
  • Pris kr. 1.400,-

Find den her på loberen.dk