0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex - OL's måske hurtigste maratonsko

Når de olympiske Nike-løbere snører skoene på søndagens maraton, vil det for hovedparten være den nye Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex der bliver snøret! Den en fræk og den er lynhurtig!

Når der skal fart i fødderne er det vigtigt, at skoene ikke for tunge - uanset om du skal løbe OL i maraton eller om du skal forsøge at løbe ny personlig rekord på 5km'eren.

Vægt, hurtig afvikling, perfekt pasform og god løbsfornemmelse er altafgørende, især på de helt lange distancer som maraton. Derfor er Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex fintunet på alle leder og kanter!

Lav vægt og støddæmpning

I Streak er alt unødigt barberet væk, så vægten kan komme ned. Dog er det super vigtigt, at skoen stadig giver en effektiv støddæmpning på Rio de Janeiros brandvarme asfalt.

Streak er udstyret med en let Phylon mellemsål, der er konstrueret således, at alt unødig mellemsålsmateriale er fjernet samtidig med at skoen agerer ekstremt fleksibelt. Hælen er udstyret med en Zoom Air pude, der giver lidt ekstra støddæmpning og respons i afvikling.

Flyknit overdel

Streak har en næsten umærkelig pasform, en flydende og meget fleksibel fornemmelse takket være den lækre Flyknit-overdel, der er forsynet med ekstra Flywires for at give den nødvendig stabilitet og hold om foden.

Forfoden er en anelse bredere end hvad man typisk ser på en konkurrencesko, simpelthen for sikre at der ikke er noget, der kan genere efter 1,5 timers løb i bagende varme. Pasformen er anatomisk korrekt, så foden kan arbejde frit og naturligt i afviklingen.

Se efter Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex, når maratonløberne tørner ud i Rios gader - måske der kommer en Streak først over stregen!

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 8  mm
  • Vægt: 192g US 9
  • Sål: Phylon mellemsål med Zoom Air i hælen
  • Overdel: Flyknit
  • Pris: kr. 1.150,-

Kun i LØBEREN København og på loberen.dk

Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex forhandles kun i LØBEREN København og her på loberen.dk. Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.

Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex