0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas UltraBOOST X - skabt af kvinder til kvinder

Med adidas UltraBOOST X har adidas haft fuldt fokus på kvinderne og designet en sko, der mixer funktionalitet med et frækt design!

 

Det er ikke fordi, at funktionaliteten bliver ofret til fordel for et lækkert design - det bliver tvært imod smeltet sammen i denne innovative sko.

Blød og responsiv sål

Sålen på UltraBOOST X er den super bløde og responsive boost-sål, som vi kender den fra adidas' andre løbesko. Det er en ekstremt eftergivende sål, der har en eminent evne til at levere energi retur til afsættet, så fodafviklingen føles blød, fleksibel og med et godt "bounce".

STRETCHWEB-ydersålen i gummi flekser under foden for at give en energifyldt gang. Continental slidsål, således at du står godt fast uanset om underlaget er vådt, eller tørt.

Floating Arch

Ultra BOOST X er designet som en neutralt opbygget og meget fleksibel sko. I svangen bruger Ultra Boost X, teknologien Floating Arch, der gør at skoen sidder helt tæt til foden, uanset hvordan du bevæger dig.

Dette er en især en fordel, hvis du bruger skoen til fx. fitness eller anden for træning, hvor der er mange retningsskift - her er det vigtigt at skoen sidder til om foden og stabliserer den uden at hindre bevægelsesfriheden.

Strækbar overdel

Overdelen er lavet i en strækbar mesh uden syninger, som Adidas kalder Primeknit, hvilket giver en uhyre smidig og tæt pasform. Omkring midtfoden er overdelen forstærket i snøresystemet, så skoen kan strammes ekstra godt til for øget stabilitet.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 9 mm
  • Vægt: 184g
  • Overdel: Primeknit
  • Støddæmpning:  Boost
  • Pris: 1.499.

Bestil din UltraBOOST X i dag!

adidas UltraBOOST X er på gaden nu i LØBEREN København og her på loberen.dk. Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.

Du kan bestille her på loberen.dk.

Netop også landet i sort ;-)