0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

All in på Nike Air Zoom All Out Flyknit

Nike tager det bedste fra flere sko og kombinerer det i den nye Nike Air Zoom All Out Flyknit!

Hvis du blev tiltrukket af Nike LunarEpic Flyknits sneakerlignende look og handskeagtige fit, men samtidig godt kan lide den responsive fornemmelse fra Zoom Air støddæmpningen, så er den nye Nike Air Zoom All Out Flyknit lige noget for dig!

Zoom Air i 3/4 af sålen

Støddæmpningen i Nike LunarEpic Flyknit er det meget bløde Lunarlon-materiale. I Nike Air Zoom All Out Flyknit kommer støddæmpningen fra en Cushlon ST mellemsål og så en stor Zoom Air pude fra hælen og 3/4 frem i sålen. Puden er gjort en tand bredere end normalt for at give noget mere stabilitet i sålen. Derved opnår man en meget fjedrende sål.

Støvleformet Flyknit overdel

Det er 4 år siden, at Nike præsenterede den første løbesko med den "strikkede" Flyknit-overdel. Flyknit Racer var navnet. Teknologien var banebrydende på daværende tidspunkt, og gav Nike mulighed for at lave overdele, der kunne smyge sig om fødderne på en helt ny måde. Samtidig blev det muligt at indstrikke forskellige support- og ventilationszoner i ét og samme materiale, hvilket gave et fedt design, en god pasform og reducerede materialespildet markant i produktionen.

I 2014 kom Nike med Magista fodboldstøvlen, der var det første produkt med en støvleformet overdel, som tillod fod, ankel og underben at arbejde naturligt sammen som én enhed.

Her to år efter følger Nike Air Zoom All Out Flyknit trop ved med samme type støvleformede overdel, der på lækreste vis omfavner og støtter fod og ankel, og giver det, som løbere ønsker aller mest: et godt, tæt fit, der følger fod og underben til perfektion.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 306g (herre US 10) 242g (dame US 8)
  • Overdel: Flyknit
  • Støddæmpning: Zoom Air: 15mm i hælen, 10mm i forfoden og Cushlon ST mellemsål
  • Pris: 1.800kr.

Kun i LØBEREN København

Nike Air Zoom All Out Flyknit forhandles kun i LØBEREN København. Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.