0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Air Zoom All Out Flyknit Olympic

Hvis du blev tiltrukket af Nike LunarEpic Flyknits sneakerlignende look og handskeagtige fit, men samtidig godt kan lide den responsive fornemmelse fra Zoom Air støddæmpningen, så er den nye Nike Air Zoom All Out Flyknit lige noget for dig, der nu er introduceret i en eksklusiv OL-udgave.

Zoom Air i 3/4 af sålen

I Nike Air Zoom All Out Flyknit kommer støddæmpningen fra en Cushlon ST mellemsål og så en stor Zoom Air pude fra hælen og 3/4 frem i sålen. Puden er gjort en tand bredere end normalt for at give noget mere stabilitet i sålen. Derved opnår man en meget fjedrende sål.

Støvleformet Flyknit overdel

Det er 4 år siden, at Nike præsenterede den første løbesko med den "strikkede" Flyknit-overdel. Flyknit Racer var navnet. Teknologien var banebrydende på daværende tidspunkt, og gav Nike mulighed for at lave overdele, der kunne smyge sig om fødderne på en helt ny måde. Samtidig blev det muligt at indstrikke forskellige support- og ventilationszoner i ét og samme materiale, hvilket gave et fedt design, en god pasform og reducerede materialespildet markant i produktionen.

Overdelen er i denne version den eksklusive OL-udgave, som er set på langt størstedelen af de mange Nike-sponserede atleter ved OL i Rio De Janeiro.

Fakta

  • Stabilitet: Neutral
  • Drop: 8 mm
  • Vægt: 306g (herre US 10) 242g (dame US 8)
  • Overdel: Flyknit
  • Støddæmpning: Zoom Air: 15mm i hælen, 10mm i forfoden og Cushlon ST mellemsål
  • Pris: 1.550.

Kun i LØBEREN København og på loberen.dk

Nike Zoom Streak Flyknit 6 Olympic Unisex forhandles kun i LØBEREN København og her på loberen.dk. Er du interesseret i skoen, kan vores andre butikker naturligvis bestille skoen hjem.