0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

adidas adizero Sub2 - 158g raceday ready racing flat

Nu er den her! adidas' bud på en sko der skal få en løber under de magiske 2 timer på marathon.

adidas har i mange år været den store spiller på marathondistancen med verdensrekordsponserede løbere på stribe (bl.a. nuværende verdensrekordholder Dennis Kimetto - 2:02:57) men de sidste år har specielt Nike med deres Breaking2 forsøg ændret det billede en smule. Deres udspil fra sidste år er Nike Vaporfly 4%, men nu melder adidas sig ind i kampen med en letvægtssko, der gør brug af boost: adidas adizero Sub2.

Disse 'nye' skotyper, som er målrettet selve konkurrencedagen er med superlette, responsive materialer med kortere holdbarhed. De er tænkt til få træningsture og så på selve 'raceday'. Den ultralette konstruktion af mellemsålen betyder at holdbarheden er ca. 300km.

adidas kalder denne nye lette variant af boost, for Boost Light. Boost Light giver samme returenergi som Boost, men er endnu lettere og derfor mere løbeøkonomisk. Materialet føles lidt fastere, men derimod også mere responsivt end traditionelt boost.

SUB2 er ultra let, den vejer sølle 158g (US 9). Derfor er den oplagt til raceday hvor man skal finde de sidste minutter eller sekunder.

Detaljer:

  • Boost Light er det letteste og mest spændstige Boost materiale nogensinde, specialudviklet til elitesportsudøvere
  • Microfit er fremstillet til høj hastighed og holder din fod fastlåst for at give perfekt pasform og et hurtigt løb; Mesh-overdelen giver maksimal åndbarhed
  • Continental Microweb-ydersålen giver sikkert greb under alle vejrforhold for at sikre fuld kraft ved hvert eneste skridt

Facts

  • Type: Neutral super let konkurrencesko
  • Drop: 7,5 mm
  • Vægt: 158 g (US 9)
  • Mellemsålsmateriale: Boost Light 
  • Pris: 1.599,- kr

Køb adidas adizero Sub2

Køb skoen her. Skoen bliver tilgængelig den 15/3-2018 i LØBEREN København, Aarhus og Lyngby, men vores andre butikker kan naturligvis bestille skoen hjem, hvis du er interesseret i den.