0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Inov-8 Arctic Talon 275 - skoen med ekstra godt greb

Den ultimative letvægtssko til sne, is og mudder. Med 14 metalpigge fordelt under hele skoen er du sikret godt greb, hvad enten du løber i sne, mudder eller grus.

Arctic Talon 275 har 2mm høje pigge placeret ud over hele skoen, med 4 stk pigge i hælen og 10 i forfoden. Dette sikrer overlegent greb i terrænet.

Med PROTEC-SHANK teknologien, som er specielt udviklet til Arctic Talon og Arctic Claw skoene, i mellemsålen mærker man ikke piggene op igennem skoen, når man bevæger sig ud på hårdere underlag med skoen, som eksempelvis hård is eller godt pakket sne.

Indlægsålen er produceret af EVA materialet. Dette sikrer god komfort ved instigning i skoen. Under denne ligger der en mellemsål, også i EVA materialet.

Skoen er lavet på Inov-8 precision fit, hvilket betyder den sidder tættere til foden, og følger fodens bevægelser ned til mindste detalje.

Overdelen er lavet af tætvævet nylon, som Inov-8 kalder ballistic nylon. Det er et materiale som giver en høj slidstyrke og en forsinket vand indtrængen, så du holder foden tør længere.
Samtidig har skoen et rigtigt fornuftigt vanddrænende system.

Skoen er kombatibel med Inov-8s gaiters, som forhindre sne, sten and andet småtteri i at smutte ned i skoen.

Denne sko er et rigtig godt bud til dem som ønsker greb til deres trailløb, o-løb eller som en decideret vintersko.

Lyder dette som noget for dig, kan den anskaffes i en af vores butikker eller via vores webshop.

Læs Push Performances dybdegående anmeldelse af skoen her.