0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

ASICS Kayano 25 - en klassiker i topform

2018 er det helt store jubilæumsår for ASICS. Det er 'Year of the legends'! Vi har tidligere i år haft eksklusiv release af Nimbus 20 Platinum og nu er vi klar med eksklusiv pre release af den legendariske ASICS Kayano i version 25!

EARLY RELEASE i LØBEREN. Den er på hylderne NU! Prøv og køb i butikkerne eller online. 

Legendariske ASICS Kayano er klar i udgave nummer 25. 

Den har fået en større overhaling med ændringer og nyudvikling af både ydersål, mellemsål og overdel. Den er en af de mest solgte løbesko til overpronerende løbere og har i alle år været den toptekniske støttende løbesko som alle andre producenter har målt sig op i mod.  

Støddæmpning, Stabilitet og Komfort

 • Støddæmpning i topklasse. FlyteFoam Lite og den nye ultraresponsive FlyteFoam Propel sikre en maximal og let støddæmpning. Kombineret med Asics' klassiske GEL puder(i Kayano 25 med ny 'twisted' GEL i forfod)  er du klar til masser af træningspas på fast underlag.
 • Stabilitet. Asics Kayano har været den overpronerende løbers bedste ven i mange mange år. I de tidligere versioner var den meget stabil, men har med tiden fundet sit perfekte leje med en mild til moderat støtte. Kombinationen af den styrende hælkappe(Meta Clutch), den styrende linie gennem skoen(Guidance line) og det vridningsstabiliserende mellemstykke(Trusstic plate) giver den gode dynamiske støtte skridt efter skridt.
 • Komfort og beskyttelse. Den nye overdel er lavet i et 2 lags Jacquard vævet Mesh, som giver et suverænt hold om foden samt en behagelig luftig fornemmelse. Åndbarhed er i top. Assymetrisk design i forfoden giver god rumlighed og ekstra plads til storetåen.

Opbygning

 1. Meta Clutch hælkappen. Den udvendige hælstøtte giver vigtig styring og dæmpning af pronationen allerede fra fodisæt. Blød og behagelig indvendig.
 2. De klassike ASICS GEL puder er bløde og giver rigtig god absorbering af din vægt. Hælpuden ved landing og lille twisted GEL i forfoden ved afsæt. 
 3. FlyteFoam Lyte er nyeste dæmpende skummateriale fra ASICS. Meget let og delvis lavet af restaffald fra sukkerør(40% af materialet). Cellulose Nanofibre sikre bedre holdbarhed af FlyteFoam og reducering af CO2.
 4. Indbygget i FlyteFoam Lyte er der på indersiden ny DuoMax teknologi(SlopedDuoMax/PinDuoMax). DuoMax er ASICS fastere materiale som sikre støtte i mellemsålsmaterialet. 
 5. Stabiliserende TPU plade (Trusstic) som sikre forsat støtte under skridtafviklingen.
 6. Ny 2 lags Jacquard vævet mesh som sikre super pasform og åndbarhed.
 7. ASICS FlyteFoam Propel er ASICS nye responsive og bouncy mellemsålsmateriale. Det skulle være lettere og give mere returenergi end konkurrenternes ditto.
   

Facts

 • Stabilitet: Mild, moderat støtte
 • Drop: Herre 10mm, Dame 13 mm
 • Vægt: Herre  322g, Dame 276g
 • Overdel: 2 lags Jacquard Mesh
 • Støddæmpning:  FlyteFoam Lite, FlyteFoam Propel
 • Pris: 1.500,-

Tyvstart og køb ASICS Kayano 25 i dag!

De næste uger finder du den kun 10 steder i Danmark - de 8 steder er i LØBEREN' butikker - kom forbi og prøv eller køb online her:


ASICS KAYANO 25 - herre pris kr. 1.500,-
 


ASICS Kayano 25 - dame pris kr. 1.500,-