0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Black Friday 2020 hos LØBEREN

Ja, i virkeligheden holder vi jo Black Weekend... Den efterhånden traditionelle begivenhed kommer igen i år online og i vores butikker, hvor du kan sikre dig tilbud på markedets fedeste løbeprodukter og rabatter på alt. Kun undtaget af elektronik og i forvejen nedsatte varer. Se hvad du har af mulighed hos os på denne side.

Det hele foregår i den sidste weekend i november, nærmere bestemt d. 26/9 - 29/9, og vi sørger igen i år for at holde en tilbudsfest både online og i vores butikker. Den er I alle inviteret til. På denne side kan du blive klogere på præcis, hvad du kan forvente dig af LØBERENs Black Friday.

Vi kan allerede nu sige, at du selv kan få indflydelse på, hvad der bliver sat ned med ekstra rabat, når vi inviterer til afstemning på vores facebookside. Her vil vi op til den sidste weekend i november holde afstemninger om, hvilke produkter der skal sættes ned med ekstra procenter, som du vil få mulighed for at købe, når vi åbner op for vores tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få ekstraordinære tilbud - før alle andre!

Som altid kan du på Black Friday finde fede priser på markedets bedste løbeprodukter. Det samme gør sig også gældende i år, hvor du kan finde tilbud på løbeudstyr, når vi sætter løbesko, løbejakker, tights og masser andet løbegrej ned.

I år vil du som subscriber på vores nyhedsbrev få åbnet op for vores Black Friday-tilbud før alle andre, ligesom du får adgang til ekstraordinære rabatter. Følg med på vores facebook for mere information.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

Butikkernes Black Friday

Situationen i år er pga. corona en smule anderledes. Derfor tager vi række forebehold i vores butikker, som skal sikre, at alle får en tryg, behagelig og rar oplevelse. Vi kommer til at have et hav af dedikerede løbere klar til at hjælpe jer med fantastisk vejledning i løb- og løbeudstyr.

Det gør vi på en tryg, sikker og forhåbentligt sjov måde, så alle glade løbere får en god oplevelse hos os - og ender med at forlade vores butikker med gode priser på løbeudstyr, der passer til lige præcis den enkelte løber.

I år vil du ved alle vores butikker opleve følgende:

  • Vi forlænger vores åbningstider i alle butikker om fredagen, og vi fortsætter med at have tilbud lørdag, så vi spreder kundestrømmen ud
  • Vi har mulighed for at udlevere mundbind - ligesom vi selvfølgelig selv bruger dem
  • Vi sørger for konstant at spritte butikken af
  • Vi vil være optaget af at overholde afstandskrav og maks. antal i butikken på én gang

Åbningstider i butikkerne

Køber du julegaver til Black Friday?

Bare rolig... Hos os kan du bytte julegaver helt frem til 30. januar!

Nyttig viden, når du handler hos os

Når du køber produkter til Black Friday (27/11 og 28/11), kan du bytte og returnere dem frem til 31/1-2021. Det kan du gøre i alle vores butikker. Vi kan dog ikke garantere, at vi har det pågældende produkt i alle vores butikker, men i det tilfælde gør vi alt for at få det hjem til - fx hvis du har en sko i forkert størrelse.

Vil du vide mere om levering? Læs med her.

Vil du vide mere om handelsbetingelser? Læs med her.

Følg med på vores forskellige kanaler

Vi kommer som sagt til opdatere vores online kanaler helt frem til Black Friday, så hvis du vil være helt opdateret på, hvor du kan spare penge på løbesko og løbetøj, så giv os et follow på de forskellige kanaler.

Facebook      Instagram      Email