0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

1. mand/kvinde søges til LØBEREN Roskilde

Løb er din store passion, du brænder for god kundeservice og du kan motivere dine kollegaer. Du må meget gerne være vild med løbegear, være udadvendt og gerne have med erfaring indenfor løbe-/sportsbranchen. Skal du være vores nye ansigt i Roskilde?

Vi har brug for en 1. mand/kvinde i LØBEREN Roskilde, og vi tænker, det skal være dig, der elsker løb, at nørde gear, tage ud til løb, arrangere workshops og dig som gerne har erfaring inden for løbe-/sportsbranchen.

FULDTIDSMEDARBEJDER

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 37 timer om ugen fordelt efter aftale, herunder lørdage. Du kommer primært til at stå for betjening af vores kunder i butikken i Roskilde, ligesom du skal hjælpe til med bestilling, mærkning af varer, håndtering af kundesedler indretning, og hvad der ellers viser sig af arbejdsopgaver i en travl specialbutik. Klubaftener, firma- og butiks-workshops vil være en del af dit arbejde.

KVALIFIKATIONER

Du er løber, elsker grej, gear og kan aldrig få nok af det nyeste. Du interesserer dig allerede for, eller er åben for at lære om træningsplanlægning, pulstræning, løbestil, sko, beklædning så du kan give vores kunder en grundig og  seriøs vejledning.

Du har optimalt set butikserfaring af en slags, samt en baggrund der giver en god fysiologisk viden.  Du er glad for at snakke med mennesker og er i stand til at arbejde i en travl atmosfære - både i butikken og når vi er ude til diverse events med butikken.

VI TILBYDER

Du vil få et spændende job i en anderledes butik, hvor du vil blive grundigt oplært. Ud over dette kan vi tilbyde masser af udfordringer i en hverdag, hvor ikke to dage er ens, ligesom du vil få god løn, fleksible arbejdstider og nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at nørde gear.

ER DU INTERESSERET?

Hvis det ovenstående har vakt din interesse, så skriv en ansøgning  på mail til Daniel Greve på daniel@loberen.dk

Ansættelse snarest muligt

Ansøgninger bedømmes løbende.