0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
08.
Maj 2017
18:30 - 20:00

Aarhus - Prøv kræfter med OCR Nordic Race vinder Rasmus Djurhuus

Har du lyst til at blive bedre til OCR, og lære mere om, hvad sporten har at byde på, så tilbyder vi nu en træning i henholdsvis København og Aarhus.

Til træningen vil du blive introduceret for lette teknikker, der vil få dig nemmere igennem forhindringer, samt instruktion i løbeteknik og blive inspireret til, hvordan du kan bruge byen og naturen til din træning.

OCR kræver både, at man er en god løber, samt at man har god overkropsstyrke, derfor vil træningen både rette sig mod at blive en bedre løber, samt på at øge din styrke.

Du skal forvente at blive beskidt, så hav derfor ikke dit nyeste tøj på. Det kan være en fordel at have prøvet at lave en kropshævning (pull-up) eller en armbøjning, men det er ikke noget krav.

Træningen vil bestå af:

  •     Opvarmning
  •     Tekniktræning: Løbeteknik og forhindringsteknik
  •     Cirkeltræning/intervaltræning
  •     Nedvarmning
  •     Sammenlagt ca. 1,5 time.

Du behøver ikke allerede være en bomstærk OCR-atlet, der står som skåret i granit, for at deltage. Dette er et introarrangement for alle.

Om Rasmus Djurhuus

Rasmus Djurhuus har, og er stadig, én af landets aller bedste orienteringsløbere og har deltaget ved utallige EM og VM for landsholdet. Men at Rasmus har talent for OCR har vist sig ved flere lejligheder, hvor han flere gange er endt øverst på podiet ved fx Nordic Race.

Lokalitet

Vi mødes ude foran hovedindgangen til Ceres park. Adressen er Stadion alle 70 Aarhus C

Det er gratis at deltage, men er kun plads til 20 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig.

Stadion alle 70
8100 Århus C
Danmark