0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Alt i udstyr til løb - nyt forårsmagasin

Den kolde og mørke tid er omsider blevet afløst af mildere og mere solrigt vejr. Det betyder, at vi har fået forårs- og sommervarerne frem i butikkerne. Foråret er også ensbetydende med store produktnyheder inden for både tøj, sko, tilbehør og elektronik fra alle vores leverandører – dette forår er ingen undtagelse! I nærværende magasin er vist et udvalg af det sortiment, som vi nøje har håndplukket til dig – løbeudstyr der er med til at gøre din løbeoplevelse endnu større.

Hvad vi glæder os til dette forår:

Masser af aktiviteter

Vi har glædet os hele vinteren til at kunne løfte sløret for forårets mange aktiviteter. Du kan møde en specialist fra Shock Absorber, der kan hjælpe dig med valg af sports BH. Du kan blive meget klogere på restitution sammen med CEP og få muligheden for at bestille de skræddersyede CEP CLONE restitutionstights. Vi har også en stribe testevents på vej med de meget populære Optima Recovery støvler og du kan blive klogere på, hvad en dynamisk indlægssål til løbeskoene kan skabe af mirakler. Og så skal vi ud og løbe en masse motionsløb rundt om i hele landet.  Løb, som vi med stor glæde støtter og værner om, da vi værdsætter, hvor stor betydning både de små og store løb har for vores elskede løbesport. Vi skal naturligvis også fejre vores løbeglade Kronprins' 50 års fødselsdagsløbeshow Royal Run.

loberen.dk/aktiviteter finder du et overblik over alle de spændende aktiviteter.

Kronprinsen bevæger folket - Royal Run '18, støddæmpning er hot og den vigtige restitution.

I magasinet kan du læse om forårets største løbebegivenhed i Danmark når mere end 50.000 danskere fejre Kronprins Frederiks 50års fødselsdag til Royal Run '18. 

Løbeskoen udvikler sig. Læs om de sidste års hotteste emne inden for løbebranchen. Det er løbeskoens så vigtige støddæmpningsmateriale, der siden adidas introducerede BOOST for 5 år siden har været i rivende udvikling hos alle løbebrands.

Det er under restitution du bliver stærkere så du kan yde endnu bedre til næste træningspas. Læs om nogle af vores unikke produkter der kan hjælpe dig med aktiv restitution. 

Se magasinet her:

Følg os

Følg med online her på loberen.dk, hvor du i ro og mag lade dig inspirere, læse guides om alt inden for løb, bestille mange af vores produkter og altid finde et godt tilbud. Og husk, at du altid kan bytte/returnere, og få leveret dine onlinekøb, i alle vores otte butikker.

Vil du løbende opdateres på vores produktnyheder, tilbud, artikler, træninger og foredrag, kan du skrive dig op til vores nyhedsmail på loberen.dk/nyhedsmail, ’like’ os på Facebook og følge os på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på, hvad der rører sig i og omkring LØBEREN.

Vi ses i butikkerne, hvor vi glæder os til at hjælpe dig!