0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Anmeldelse - Saucony Triumph 18

I sidste måned sagde vi pænt goddag til den nyeste Triumph i rækken af en af Sauconys mest populære løbeskosserier: Saucony Triumph 18. Saucony introducerede en række opdateringer, og nu har vores dygtige ambassadør, Sarah Smalbro, løbet et hav af kilometer i den i forskellige terræn - og endda i forskellige lande. Bliv klogere på hendes oplevelse af skoen her.

Af Sarah Smalbro, ambassadør for LØBEREN

Køb Triumph 18 til herre og dame

Saucony lancerede sidst i juni måned denne nye sko i Triumph-familien. På trods af den store popularitet af serien, har jeg aldrig løbet i en Triumph-sko. Når jeg hører, at denne Triumph 18 - den nyeste og opfølgeren på Triumph 17 - er den bedste i familien, så kan jeg ikke tro andet. Hold op en komfortabel sko!

Lad os tage et kig på skoens fakta:

  • Kategori: Neutral/mængdetræning

  • Mellemsål: PWRRUN+

  • Topsål: PWRRUN+

  • Drop: 8 mm.

  • Øvrige funktioner: FORMFIT-pasform

Allerede fra første tur, mærker jeg en komfort, lethed og stabilitet, jeg bliver helt vild med. Jeg har nu løbet i den på forskellige pas - både ture på over to timer, tempoture og nyligt har den været med i Norge. Her blev der løbet mange højdemeter på hårdt sandunderlag. Ikke en eneste gang har det været et dårligt valg netop at løbe i denne sko. Jeg mærker en behagelig og god støddæmpning, og skoen giver en legende let følelse. Det lovede “energiske fodafsæt” mærker jeg tydeligt. 

Skoen omslutter min fod perfekt med sin FORMFIT-pasform og specielt hælkappen er optimeret fra 17’eren, så den sidder bedre og tættere. Der er dog rigeligt plads i skoen, hvilket også er nødvendigt, da min fod er lidt bred. Jeg mærker ikke på noget tidspunkt nogen form for pladsmangel eller det modsatte - FORMFIT-pasformen får skoen til at være skabt til mig.

Selvom Triumph 18 primært er en mængdesko, er der altså også mulighed for at få fart over feltet. Det er en neutral sko, der henvender sig til langt de fleste løbere. Har du problemer med knæ, ryg, lænd, skinneben eller noget femte, vil den store stabilitet og stødabsorbering i skoen være god for dig og virke skadesforebyggende.

De rigtige sko er for os løbere det absolut vigtigste, og her synes jeg bestemt, Triumph 18 er et fantastisk bud. Jeg er sikker på, at denne neutrale sko kunne få en fast plads i langt de flestes løbegarderbe. Den skal i hvert fald ikke ud af min!