0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Asics GEL-Kayano 27 - Ikonisk pronationssko i ny udgave

Den ikoniske pronationssko fra Asics er landet i alle vores butikker i ny, opdateret udgave. Vi er nået til GEL-Kayano 27, og denne gang har Asics blandt andet introduceret nyt materiale i sålen og en blødere mellemsål. Lad os kigge nærmere på det.

Køb GEL-Kayano 27 til herre og dame

Kayano-serien har altid været et populært valg blandt løbere med overpronation. Det har den, fordi mange oplever en komfortabel, responsiv sko, der arbejder godt for at stabilisere ens overpronation. Det gør den samtidigt med en blød fornemmelse og en behagelig pasform.

Lad os starte med de tørre facts:

  • Vægt: 310g (herre), 260g (dame)
  • Stack Height: 22mm i hæl, 12mm i forfod (herre), 24 hæl og 11 i forfod (dame)
  • Drop: 10mm (herre), 13mm (dame)

I den nyeste udgave har Asics lavet en række opdateringer, der – udover en nyt, lækkert design – giver en blødere fornemmelse og opdateringer på mellemsålsmateriale og sål. Grundet til, at den er blevet blødere er, at Flyte Foam Propel-materialet i mellemsålen har fået en lavere densitet, men det er stadig den samme bløde, svampede fornemmelse som i 26’eren. Flyte Foam-materialet, der ligger under Flyte Foam Propel, er stadig den samme behagelige og lette støddæmpning.

Stabiliseringen i Kayano 27 ligger i Dynamic Duomax-kile, der består af to faste enheder på indersiden af skoen. Den har to faste elementer, der spiller sammen – en lidt blødere for oven og fastere for neden. Det sikrer en skånsom fodafvikling.

En anden opdatering ligger under skoen, hvor Trusstic (plastikstykket i midterst under skoen) er blevet til Space Trusstic. Det nye er, at materialet er lavet kønsspecifikt. På herremodellen giver den mere støtte i fodafviklingen, mens den på damer giver mere stabilitet i din bevægelsesretning.

Kayano 27 har stadig sin faste hælkappe, der skaber stabilitet allerede fra starten af løbeturen. Overdelsmaterialet er fortsat Engineered Mesh, der sikrer både en åndbar og komfortabel pasform, så du kan nå masser kilometer uden at gå på kompromis med komforten. Den egner sig godt til løbere med en moderat til kraftig overpronation, mens den også er god til nye løbere med overpronation, der vil have et sikkert valg at komme i gang på.

Kom ind i vores butikker, prøv dem på og tag en snak med vores personale og bliv endnu klogere