0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Brooks Hyperion Elite 2 er landet

Tilbage i februar introducerede Brooks deres udgave af en racesko med indbygget carbonplade i Hyperion Elite. Den sko har de opdateret i en ny udgave til løberen, der har ambitioner om at slå sine rekorder og virkelig sætte fart på sin tur. Bliv klogere på den nye konkurrencesko her.

I Hyperion Elite 2 har Brooks opdateret mellemsålen, der nu er DNA Flash, som er blødere, mere responsiv og stabil end sin forgænger. Forgængeren, Hyperion Elite, havde en mellemsål bestående af DNA Zero, men med en opdatering til DNA Flash får du en endnu højere energireturnering. Udskiftningen af mellemsålen giver en mere komfortabel oplevelse, når du løber – uanset om det er fem, ti eller tyve kilometer. DNA Flash er nitrogenindsprøjtet og er et materiale, der gør, at skoen både føles let og responsiv på alle distancer.

Carbonpladen har samme form som i forgængeren og er stadig en fuldlængde carbonplade, der med sin kurvede form strækker sig fra hæl til forfod.

  • Kategori: Neutral/konkurrence
  • Mellemsål: DNA Flash
  • Vægt: 195g (unisex)
  • Drop: 8mm.
  • Ydersål: Rapid Roll

Skoens kurvede forfod er formet gennem et Rapid Roll-system, der sikrer dig maksimal fremdrift sammen med den stive, responsive carbonplade. Skoen er kurveformet hele vejen fra hælen til forfoden, hvilket sikrer dig en naturlig fremdrift, så du sparer så meget energi som muligt, når du er ude på ture, der skal munde ud i en ny PR.

Stack height er blevet øget med to millimeter, så du får en mere naturlig fodafvikling. Skoen fastholder sin lave vægt, som man kender det fra forgængeren, men i den nyeste udgave får du en blødere, mere responsiv sko, der gennem en opdateret mellemsål er endnu mere komfortabel end sin forgænger.

Hvad er de vigtigste nyheder i Hyperion Elite 2?

Brooks har kort sagt forbedret alt på skoen, så den er endnu mere responsiv og komfortabel af sin forgænger, men de introducerer to store opdateringer, der adskiller sig væsentligt fra Hyperion Elite 1.

Mellemsålen: Den største forandring fra forgængeren er, at mellemsålen nu er lavet i Brooks’ velkendte DNA Flash-materiale, der er kendt som komfortabelt og støddæmpende og er at finde i flere af Brooks’ løbesko.

Rapid Roll: Skoens kurvede form sikrer dig som sagt naturlig fremdrift og endnu større energireturnering.

Hvem er skoen til?

Skoen henvender sig til løberen, der vil slå rekorder og løbe så hurtigt muligt. Det er en sko, der både kan bruges som træningssko ved intervaller og hurtige ture, men som primært skal bruges til konkurrence. 

Brooks anslår, at DNA Flash-mellemsålen vil fastholde sin komfort og responsivitet mellem 320-640km. alt afhængigt af den enkelte løber. Derfor skal man også være påpasselig med træningsmængden og gerne have et eller to par løbesko mere, så man ikke for hurtigt slider skoen op.