0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Endorphin Pro - Ny carbonsko fra Saucony!

Sauconys løbesko er berømte for sin høje komfort og kvalitetsmateriale i alle modeller. Med deres nye Endorphin Pro bliver de også berømte for en seriøs fart og melder sig ind i kampen om at udvikle markedets hurtigste sko. Bliv klogere på den nye carbonsko her.

Endorphin er navnet på Sauconys nye serie, og den nye topmodel hedder Endorphin Pro. Det er en sko, der sikrer dig maksimal fart og efterlader dig uden undskyldninger for ikke at præstere optimalt. Saucony tilslutter sig med denne model kampen om markedets hurtigste sko og giver konkurrenceløberne endnu et alternativ til at slå sin rekord. Det tager vi lige et nærmere kig på, hvordan de har gjort.

Lad os starte med at tage et kig på de kolde facts:

  • Kategori: Neutral/konkurrence
  • Mellemsål: PWRRUNPB
  • Drop: 8mm.
  • Vægt: 213g
  • Øvrige funktioner: S-kurvet carbonplade, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT, ENGINEERED MESH

Endorphin Pro benytter det ultralette og komfortable PWRRUNPB-materiale, der sammen med den S-kurvede carbonplade udgør SPEEDROLL-teknologien, så dit fodafsæt og energiudnyttelse foregår så optimalt som muligt. PWRRUNPB er 40 procent lettere end det i forvejen lette PWRRUN+-materiale. PWRRUNPB har en energireturnering på hele 88 procent, og det er betydelig mere holdbart og fleksibelt end Sauconys eget EVA-materiale, de førhen har benyttet sig af. Når vi snakker om høj energireturnering betyder det, at en høj energireturnering ganske enkelt stiller et mindre metabolisk krav til din muskulatur.

SPEEDROLL-teknologien har til formål at sikre dig maksimal fremdrift, så du løber hurtigere uden at benytte mere end energi. Det gør, at skoen kort sagt har til formål at lade dig udnytte din energi optimalt. Det gør Endorphin Pro til Sauconys hurtigste sko til dato.

Det betyder ikke, at du går på kompromis med komforten. Sauconys berømte FORMFIT-konstruktion er udviklet i 3D-design, der tilpasser sig den enkelte fod. Materialet er et ultratyndt enkeltlags-mesh, der både er åndbart og holder vægten på skoen nede. Derfor skal du ikke være nervøs for skoens pasform eller komfort blot fordi, den er designet til at løbe stærkt.

Saucony har med sin nye Endorphin Pro udviklet en sko, der er bygget til at slå rekorder og lade dig præstere optimalt, så du ikke har nogen undskyldning for ikke at præstere på dine tempoture. Det er kort sagt en sko, der skal opleves.