0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Forerunner-serien fra Garmin

Et løbeur er et uundværligt redskab for alle, der dyrker motion og ønsker at have et overblik sin træning. En af måderne at få det optimale overblik er at vælge et ur fra Garmins Forerunner-serie. En serie af ure, der er perfekte til løbere på alle niveauer. Læs her, hvorfor du skal vælge et Forerunner-ur fra Garmin.

Forerunner-serien har længe været en serie, der er udviklet med henblik på at give løbere de bedste forudsætninger for at tracke sin træning. Det er uanset, hvad du gerne vil med din træning. Om du træner på højt eller lavere niveau.

De fire nyeste ure i serien er:

Forerunner 45

Forerunner 245

Forerunner 745

Forerunner 945

I denne tabel får du et kort, præcist overblik over urenes funktioner, og hvordan de henvender sig til dig som løber. Klik dig ind på urene for at læse endnu mere detaljeret om dem.

Hvorfor skal jeg bruge et Forerunner-ur?

Som nævnt er et løbeur den bedste måde at tracke din træning. Forerunner-serien er udviklet, så der er et ur til løbere på alle niveauer – og med forskellige ambitioner. Målet med serien er at have et ur, du kan bruge uanset, hvorfor du løber, eller hvad målet er med din træning er.

Kan du som de fleste andre løbere godt lide at se, hvor du har løbet, hvor langt du har løbet, hvilket tempo du har løbet i og hvad din puls har været på din træning, er det oplagt at vælge et løbeur. Alle urene i Forerunner-serien er udstyret med GPS, så du nemt kan tracke din træning.

Hvilket af urene skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig op til dig selv, men brug ovenstående tabel som pejlemærke, når du vælger dit ur. Er du begynderløber, eller er din ambition at bruge dit ur til den ugentlige løbetur, er det måske ikke nødvendigt for dig at kigge efter for mange avancerede funktioner. Måske det vigtigste for dig er at kunne se din rute og tid, når du kommer tilbage fra din tur. I det tilfælde kan du kigge efter Forerunner 45/45S.

Træner du flere gange om ugen, og er det vigtigt for dig at se mere detaljerede data fra din træning? Så skal du måske kigge efter Forerunner 245/245 Music. I urene kan du trække data som aerob og anaerob træningseffekt, din træningsstatus og -belastning, få anbefalinger til din restitution og få uret til at planlægge din træning med PacePro. På den måde kan du få mere struktur på din løbetræning og et mere detaljeret overblik.

Er du typen, der dyrker flere forskellige sportsgrene, og vil du gerne have et ur, hvor du kan tracke din triatlontræning? Så skal du måske kigge efter Forerunner 745 eller Forerunner 945. Du får med begge et GPS-ur, der kan ALT det samme som de øvrige ure, men her får du et multisportsur, der kan oprette flere aktivitetsprofiler, få Daily Workout Suggestions, håndledsbaseret pulsmåling under vand, forbedrede restitutionsanbefalinger og en større GPS-nøjagtighed, når du løber på bane.

Det er altså ure til de seriøse atleter, der går op i at forbedre sig – hele tiden. Til dem, der dyrker flere forskellige sportsgrene og ikke vil gå på kompromis med sin træning. Urene hjælper dig med at komme i bedre form gennem træningsanbefalinger, der baserer sig på din træningsbelastning, søvn, restitution, form og stressniveau.

Uanset grunden, så løb med Forerunner

Du får nemlig mulighed for at vælge et ur, der passer præcist til dig, dit ambitionsniveau og din træning. Det er alle ure, der på hver sin måde er udviklet specifikt til forskellige løbere. Vil du gerne have det optimale overblik over din træning, så er det oplagt at løbe med Forerunner.