0
Unique selling points
Alle butikker åbner 1. marts kl. 10:00
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Enduro: Nyhed til multisportsudøverne

Vi har i mange år været vant til, at Fenix-serien var serien at gå til for multisportsentusiaster, der ikke kunne få nok funktioner i sit motionsur. Det ændrer sig ikke, men med Garmin Enduro tilbyder vi nu et ur, der er specifikt til ultrasportsudøvere. Dem der ikke kan få eventyr nok. Dem der bruger time efter time i naturen. Dem der er trailløbere, mountainbikere eller på andre måder bruger timevis på at dyrke sport i naturen. Læs alt om Garmin Enduro her.

Garmin Enduro skal ikke erstatte Fenix-serien. Enduro skal tilbyde et alternativ til dem, der ønsker det bedste, når de dyrker motion i naturen. For første gang præsenterer Garmin en serie, der specifikt henvender sig til ultrasportsudøverne. Det har vi været spændte på, og det er vi glade for at kunne præsentere for jer.

Enduro kommer i to versioner: Garmin Enduro Black DLC og Garmin Enduro Silver. Begge urene er med nylonrem. Skærmen er i begge lavet til at tilpasse sig sollyset, så du altid kan se, hvad der foregår på din skærm.

Se urene her: Garmin Enduro Black DLC | Garmin Enduro Silver

Læs om alle funktionerne her for at blive endnu klogere på Garmin Enduro. Vi starter med at gennemgå de nyeste funktioner, som du finder i urene.

Ekstrem batterilevetid

Lige som man troede, at Garmin ikke kunne skubbe mere til grænserne, så præsenterer de en forbedring i batterilevetiden, så du aldrig skal være nervøs for at løbe tør. Du får nemlig en helt vanvittig batterilevetid på helt op til 80(!) timer. Så til ultramotionisterne: God fornøjelse med at bruge batteriet op!

Ekstremt let

Du får et ur med en behagelig og elegant nylonrem. Det betyder, at du ikke bliver generet af dit ur – heller ikke, når du har det på lang tid ad gangen. 

Du får desuden mulighed for at vælge en titaniumversion, der kun vejer 58g med en skærm, der er 1.4”. Det er samme størrelse skærm som i Fenix 6X. Bemærk dog vægten på uret. Det er klart lavere, end man oplever i Fenix-serien.

Ny Trail Run VO2 Max

VO2 max er den måde, du tracker din kondition. Måden urene normalt måler VO2 max, har ikke før taget højde for det bevægelsesmønster, der er særskilt for trailløb i forhold til landevejsløb. Det ændrer Garmin Enduro på. Her kan du langt bedre måle din VO2 max, når du bruger Trail Run-appen på uret, så får mere præcise data og overblik over din kondition.

ULTRA RUN App

Du får nu en funktion i uret, der hjælper med at time din pauser. Funktionen kan også hjælpe dig med registrere den tid, du bruger på planlagte stop på turen – eksempelvis når du rammer et forsyningsstop som væskedepoter. Det hjælper igen med at give dig et bedre overblik over din aktivitet.

ULTRA RUGGED

Uret holder til stort set alt. Det kan man næsten nøjes med at sige. Uanset vind og vejr, koldt eller varmt, skal Garmin Enduro nok hjælpe dig gennem det hele. Med sin urkrans i enten rustfrit stål eller et let, ridsefast DLC-belagt titanium, er uret bygget til vejrbestandige forhold. Ligesom med batterilevetiden er der sørget for, at du kun skal tænke på én ting: nemlig dit eget løb.

SOLAR CHARGE

Uret har selvfølgelig (fristes man til at sige) solopladning, så du får et batteri i GPS'en, der kan holde op til 300 dage.

CLIMBPRO

Med denne funktion er du helt klar til at løbe i bjergene. Nu får du nemlig informationer om kommende op- og nedstigninger, når du kan se distance, hældning og højdeforøgelse. Du får også information om flade strækninger, så du hele tiden har det optimale overblik over din tur.

ØVRIGE FUNKTIONER

PacePro teknologi

En unik PacePro funktion hjælper dig med at holde farten med en niveaujusteret vejledning, når du løber en bane. Det hjælper dig på ture, hvor du skal holde bestemt tempo for at nå dit mål – fx når du løber halvmaraton eller maraton.

Strømstyring

Se, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker dit urs batterilevetid, så du kan foretage batteriforlængende ændringer, mens du er på farten.

Præstationsmålinger

Se avancerede træningsmålinger som indeholder løbedynamik1, varme- og højdejusteret VO2-max, restitutionsanbefaling med mere.

Sports-apps

Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trailløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb on- og off-piste, golf med mere.

Golfbaner

Få adgang til CourseView kort i fuldfarver for mere end 41.000 golfbaner over hele verden, retning og funktionen PlaysLike Distance.

Sving-for-sving-navigation

Følg en rute eller bane med hjælp fra sving-for-sving-anvisninger, som fortæller dig, hvornår det næste sving nærmer sig.

Tur-retur-rute

Indtast en distance, du vil tilbagelægge, og få forslag til ruter, der fører dig tilbage til startpunktet. Trendline™ruteføring ud fra popularitet hjælper dig med at finde de bedste lokale stier.

Multi-GNSS understøttelse

Få adgang til en lang række globale navigationssatellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for at spore i mere krævende omgivelser, hvor GPS ikke er nok.

ABC-sensorer

Naviger din næste rute med ABC-sensorer, herunder en højdemåler til højdedata, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et treakset elektronisk kompas.

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

Hvis du føler dig usikker, eller hvis dit ur registrerer, at der er sket en hændelse, kan funktionerne assistance og registrering af hændelse3 sende din position til nødkontakter.

Musik-apps

Gem op til 2.000 sange, eller få adgang til forudinstallerede streaming-apps fra kompatible tjenester, herunder Spotify® og Deezer, og lyt via Bluetooth®hovedtelefoner.

Garmin Pay™ betalingsløsning

Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

Smart-notifikationer

Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.

Håndledsbaseret pulsmåling

Optisk pulsteknologi1 registrerer intensiteten i dine træningsaktiviteter samt pulsvariation for at beregne dit stressniveau. Den registrerer også under vand uden en pulsrem.

Pulse Ox-sensor

Til højdeakklimatisering eller søvnovervågning bruger en Pulse Ox2 sensor lysstråler på dit håndled til at måle, hvor godt din krop absorberer ilt.

Body Battery™ energiovervåger

Optimer din krops energireserver ved at bruge pulsvariation, stress, søvn og andre data til at måle, hvornår du er klar til at være aktiv, eller når du har brug for at hvile dig.

Connect IQ™ Store

Download brugerdefinerede urskiver, tilføj datafelter, og få apps og widgets fra Connect IQ Store.

Ekspeditions-tilstand

Kom vidt omkring mellem opladninger. Ekspeditions-tilstand, GPS-registrering med lavere frekvens, holder i flere uger.