0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Garmin Fenix 6 Pro Solar og Instinct Solar - nye serier fra Garmin

Garmin er klar med nye serier af deres ekstrem populære motionsure til løberen, der har alt. I den nye serie kan du blandt andet opleve Garmins absoulut længste batterilevetid, når du med solopladning kan gøre det, du elsker i længere tid: nemlig at dyrke motion. I denne artikel tager vi et lidt nærmere kig på, hvad Garmin introducerer af ny, spændende funktion i sine nye serier. Læs med.

Vil du dykke helt ned i de forskellige funktioner i Garmins ure og blive klogere på, hvad du skal vælge? Så læs vores guide her!

FĒNIX® 6 SOLAR-SERIE

Fenix-serien har alle dage været kendt som en imponerende serie. En robust serie med et fantastisk design, der henvender sig mod motionisten, der gerne vil prøve sig selv af i flere forskellige discipliner og i flere forskellige terræn.

I den nyeste serie har man fortsat alle funktioner, men nu har Garmin lagt lidt mere oveni og har udviklet en hel Solar-serie med ure, der bliver opladt via solenergi. Det betyder, at du får ekstrem lang batterilevetid, og du kan dyrke den sport, du elsker i endnu længere tid - uden at være nervøs for, at dit ur går ud.

Solopladning holder dig på farten hele dagen

Den store nyhed i de nye serier fra Garmin, Fenix og Instinct, er, at de nu får solopladning, der gør, at urene bliver opladt via solenergi, og du derfor kan bruge dit ur i rekordlang tid. Det betyder, at dine aktiviteter nu kan registreres over længere tid, og du ikke længere behøves tage højde for, at du ikke har tid nok til at registrere din aktivitet - om det er trecking, løb, cykling eller svømning.

Uret har en skærmteknologi, der hedder Power Glass, der bruger sollyset til at oplade urene. Det gør den ved hjælp af forskellige solceller, som ligger under et beskyttende yderlag. Er dit ur gået helt tør for strøm, kan du ikke bruge solenergi til at oplade det helt fra bunden, men du kan forlænge urets batterilevetid.

Solopladning gennem en Power Glass-linse

 • Den nyeste feature gør, at batteriet kan være konstant opladt, mens du også får mulighed for selv tilpasse Power Manager, så det passer til dit behov og foretrukne look

Øvrige funktioner

Foruden den nye Solar Charge-funktion indeholder Fēnix-serien en række andre fede funktioner, som man kender fra de tidligere modeller. Det inkluderer blandt andet:

PacePro

 • En funktion, der hjælper dig med at holde præcist pace på dine ture og justerer alt efter, om det går op eller ned, så du ikke løber for langsomt eller for stærkt

Performance Metrics

 • Gør det muligt at tracke mere avancerede data fra din aktivitet. Det gælder blandt andet temperatur, din VO2 Max målt efter højde- og temperaturforhold, restitutionsrådgivning og meget mere

Power Manager

 • Denne funktion overvåger urets indstillingernes og sensorernes påvirkning på batterilevetid, så du kan tilpasse dit ur til de funktioner, du skal bruge under din aktivitet - mens du laver den.

... og mange, mange andre funktioner, som du kan læse lidt mere om på produktets side.

FYSISKE FUNKTIONER

Fēnix 6 Pro Solar

 • Display: 1.3", 33.02mm i diamter, 260 x 260 pixels
 • Linse: Power Glass
 • Rem: QuickFit Silicone eller titanium
 • Vægt: 85g i stål, 72g i titanium
 • Hukommelse: 32 GB

Se de tre ure i serien her:

Garmin Fenix 6 Pro Solar Black

Garmin Fenix 6 Pro Solar Slate Grey/Black

Garmin Fenix 6 Pro Solar Cobalt Blue/Whitestone

GARMIN INSTINCT SOLAR SERIES

Den anden nye lancering fra Garmin kommer i form af en ny Instinct Solar-serie. Instinct Solar-serien introducerer også opladning via solenergi, der gør, at du kan være på farten i længere tid uden at bekymre dig om dit ur batterilevetid. Det betyder, ligesom i Fenix-serien, at du kan gøre det, du elsker i endnu længere tid.

I Instinct Solar-serien er den største forandring også, at uret har solopladning, men Garmin har også en række andre fede features i urene. Herunder kan du blive lidt klogere på nogle af disse features.

Derudover har uret de almindelige funktioner, der forventes af et avanceret ur. Det indebærer klokkeslæt, vækkeur, stopur, dato, solopgang og -nedgang, mens uret også automatisk indstillinger sig til en ny tidszone.

Navigation

Instinct Solar er som skrevet udstyret med et avanceret GPS-system, der gør det muligt at tracke din aktiviteter i selv de udfordrende terræn og afkroge af verden. Uret har nogle forskellige navigationsfunktioner, der blandt andet gør det muligt at finde tilbage til start, når du fx har begivet dig ud på en vandrerute. Du kan blandt andet se:

 • Et dobbelt koordinatsæt
 • GPS-koordinator
 • Distancen til din destination
 • Højdeprofilen
 • Din totale elevation (op- og nedstigning)
 • XERO positioner

... Og endnu flere. Det gør uret til et vaskeægte outdoor-ur, som er et oplagt valg til dig, der bevæger dig i mange forskellige terræn og i mange forskellige discipliner.

Solar Charging

 • Som skrevet er det den største forandring i uret. Når du bevæger dig under solens stråler, vil du opleve hidtil uset batterilevetid.

Power Manager

 • Denne funktion overvåger urets indstillingernes og sensorernes påvirkning på batterilevetid, så du kan tilpasse dit ur til de funktioner, du skal bruge under din aktivitet - mens du laver den.

New Pulse Ox2

 • Med denne nye funktion kan du højdeakklimatisere og overvåge din søvn. Sensoren bruger lysstråler til at måle, hvor godt din krop absoberer ilt.

Body Battery Energy Monitor

 • Den er lavet til at optimere din krops energireserver. Det gør den ved at måle hjerterytme, stress, søvn og andet data til at måle, hvornår din krop er klar til en aktivitet, og hvornår du skal restituerer.

Se de otte ure i serien her:

Garmin Instinct Solar Tidal Blue

Garmin Instinct Solar Orchid

Garmin Instinct Solar Tactical Moss

Garmin Instinct Solar Sunburst

Garmin Instinct Solar Flame Red 

Garmin Instinct Solar Graphite Camo 

Garmin Instinct Solar Lichen Camo

Garmin Instinct Solar Surf Pipeline

Hvad er forskellen på Instinct og Fēnix?

Forskellen på de to serier er ikke stor, men der er nogle enkelte. Fēnix-serien er Garmins altoverskyggende topmodel. Et ur i verdensklasse med et hav af funktioner, du kan bruge - næsten uanset hvilken sport du dyrker.

Instinct har mange af samme fantastiske egenskaber, og det er rigtig stærk serie. Du får på mange måder et ur, der langt hen ad vejen kan de samme ting, men Fēnix har lidt flere funktioner - og det gælder også i denne nye Solar-serie.

Du får i et Fēnix-ur et mere...

 • Robust ur
 • Batteriholdbart ur
 • Skarpt ur (Fēnix har en højere skærmopløsning)

Har du lyst til at vide mere?

Så kig forbi en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig. Urene har et hav af funktioner, som vi ikke gennemgår her, men kom ind og tag en snak med os, så kan vi sammen tale om, hvad du søger.