0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

GU og Bonk Breaker - nye energimærker i LØBEREN

Som én af de helt store nyheder dette forår kan vi præsentere GU og Bonk Breaker som to nye energimærker i LØBEREN.

Løber du lange ture over 60-90 min. er det fornuftigt at medbringe lidt energi, så du ikke går ‘sukkerkold’, kan opretholde intensiteten og får en god løbeoplevelse. Og der er mange produkter på markedet indenfor energi til løb. I LØBEREN har vi nu både GU, Bonk Breaker, SiS og 32Gi, som alle har gode produkter, der adskiller sig fra hinanden i både smag, effekt og indpakning.

Vi følger markedet for energiprodukter tæt, tester produkterne af og sammensætter dét sortiment af mærker og produkter, som vi mener fungerer aller bedst. Og her har GU's og Bonk Breakers produkter markeret sig så godt, at de nu er at finde på hylderne i alle butikkerne!

Bonk Breaker

Et nok ukendt mærke for mange danske løbere, men det vil ikke vare ved ... Vi er nemlig sikre på, at Bonk Breakers helt eminent velsmagende barer vil få mundvandet til at løbe hos rigtige mange løbere.

Bonk Breaker er bagte barer med naturlige ingredienser. De er bagt og udviklet på en filosofi, der er ligeså enkel som listen af ingredienser.  Alle ingredienser skal være ægte og  naturlige, barerne skal ikke indeholde mere end 12 forskellige af slagsen. Det skal være så enkelt, at et barn skal kunne forstå, hvad en bagt Bonk Breaker indeholder.

Barerne er Non-GMO, laktose- og glutenfrie og så smager de fantastisk, således at du altid har lyst til at spise dem som snack, mellemmåltid, under træning/konkurrence samt efter træning til restitution og genopbygning.

Bonk Breaker barer, pris kr. 28/stk. Find dem her på loberen.dk.

GU Energy Gels

En let fordøjelig, mavevenlig, velsmagende gel som giver dig 100 kcal. per dosering. Gelen er nøje sammensat, så din krop får den nødvendige blanding af kulhydrater og elektrolytter.

GU Energy gels, pris kr. 17/stk. Find dem her på loberen.dk.

GU Energy Chews

Vingummier med energi og elektrolytter. Chews sikrer en dosis på 23g kulhydrat af let fordøjelig, mavevenlig, velsmagende og langvarende energi.

GU Energy Chews, pris kr. 32/stk. Find dem her på loberen.dk.

GU Hydration Drinking Tabs

Brusetabletter til opløsning med vand i en drikkeflaske. En smart, enkel, effektiv og velsmagende måde at opretholde salt-, mineral- og væskebalancen før, under og efter træning – vel og mærke med kun 10 kcal pr. drikkeflaske. 12 tabs pr. rør.

GU Hydration Drinking Tabs, pris kr. 79/rør. Find dem her på loberen.dk.

GU Electrolyte Capsules

Kapsler, der stabiliserer din salt- og elektrolytbalance, når du sveder meget under længerevarende træning. Indeholder ingefær, D- og B-vitamin, som er unikt for disse kapsler. Forebygger også de maveproblemer, der kan opstå under langvarige aktiviteter. 50 kapsler.

GU Electrolyte Capsules, pris kr. 85/stk. Find dem her på loberen.dk.

GU Hydration Drink Mix

GU energidrik opretholder din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning – vel og mærke med kun 70 kcal pr. drikkeflaske. Velsmagende og let i smagen. 24 portioner.


GU Hydration Drink Mix, pris kr. 250,-/stk. Find dem her på loberen.dk.