0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Hvad er et deltidsjob i LØBEREN

Løb er din store passion og du brænder for god kundeservice. Du må meget gerne være vild med løbegear, være udadvendt og gerne have med erfaring indenfor løbe-/sportsbranchen. Skal du være vores nye ansigt?

En deltidsmedarbejder arbejder i snit 8-15 timer ugentligt og det skal være dig, der elsker løb, at nørde gear, tage ud til løb, arrangere workshops og gerne kommer med lidt erfaring inden for løbe-/sportsbranchen. Læs mere nedenfor eller hør Amallie fortælle om sit job i LØBEREN:

 

DELTIDSMEDARBEJDER

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 8-15 timer om ugen fordelt efter aftale, herunder lørdage. Du kommer primært til at stå for betjening af vores kunder i butikken, ligesom du skal hjælpe til med bestilling, mærkning af varer, håndtering af kundesedler indretning, og hvad der ellers viser sig af arbejdsopgaver i en travl specialbutik. Klubaftener, firma- og butiks-workshops vil være en del af dit arbejde.

KVALIFIKATIONER

Du er løber, elsker grej, gear og kan aldrig få nok af det nyeste. Du interesserer dig allerede for, eller er åben for at lære om træningsplanlægning, pulstræning, løbestil, sko, beklædning så du kan give vores kunder en grundig og  seriøs vejledning.

Du har optimalt set butikserfaring af en slags, samt en baggrund der giver en god fysiologisk viden.  Du har et godt 'drive' og påtager dig gerne alle forefaldende opgaver med et smil. Du er glad for at snakke med mennesker og er i stand til at arbejde i en travl atmosfære. 

VI TILBYDER

Du vil få et spændende job i en anderledes butik, hvor du vil blive grundigt oplært og løbende bliver opdateret på nyheder og udviklingen i løbebranchen. Ud over dette kan vi tilbyde masser af udfordringer i en hverdag, hvor ikke to dage er ens, med fleksible arbejdstider og nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at nørde gear og ikke mindst deltage i sociale aktiviteter. 

ER DU INTERESSERET?

Hvis ovenstående har vakt din interesse, og der ikke lige pt. er opslået en ledig deltidsstilling i 'din' LØBEREN butik, så kan du altid skrive en uopfordret ansøgning til den enkelte butiksansvarlige.