0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Løber søges til fuldtidsstilling i LØBEREN på Sjælland

Løb er din store passion, du brænder for god kundeservice og du kan motivere dine kollegaer. Du må meget gerne være vild med løbegear, være udadvendt og have lyst til at tage fat i nye projekter. Skal du være vores nye ansigt i Løberen?

Vi har brug for en ny fast fuldtidsansat i LØBEREN (Sjælland), og vi tænker, det skal være dig, der elsker løb, at nørde gear, tage ud til løb, arrangere workshops og dig som har mod og lyst til at udvikle dig sammen med resten af teamet.

FULDTIDSMEDARBEJDER

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 25-37 timer om ugen fordelt efter aftale, herunder lørdage. Du kommer primært til at stå for betjening af vores kunder i butikken (-erne), ligesom du skal hjælpe til med bestilling, mærkning af varer, håndtering af kundesedler indretning, og hvad der ellers viser sig af arbejdsopgaver i en travl specialbutik. Klubaftener, firma- og butiks-workshops vil være en del af dit arbejde.

KVALIFIKATIONER

Du er løber, elsker grej, gear og kan aldrig få nok af det nyeste. Du interesserer dig allerede for, eller er åben for at lære om træningsplanlægning, pulstræning, løbestil, sko, beklædning så du kan give vores kunder en grundig og seriøs vejledning.

Du har optimalt set butikserfaring af en slags (ikke et krav), samt en baggrund der giver en god fysiologisk viden.  Du er glad for at snakke med mennesker og er i stand til at arbejde i en travl atmosfære - både i butikken og når vi er ude til diverse events med butikken.

VI TILBYDER

Du vil få et spændende job i en anderledes butik, hvor du vil blive grundigt oplært. Ud over dette kan vi tilbyde masser af udfordringer i en hverdag, hvor ikke to dage er ens, ligesom du vil få god løn, fleksible arbejdstider og nogle fantastiske kollegaer, som også elsker at nørde gear.

ER DU INTERESSERET?

Hvis det ovenstående har vakt din interesse, så skriv en ansøgning på mail til Kasper Hansen på kasper@loberen.dk

Ansættelse snarest muligt

Ansøgninger bedømmes løbende. Senest 1/10-2019.