0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

LØBEREN i samarbejde med Henrik Them

I samarbejde med Henrik Them kan du hver uge købe personlig coaching hos en af Danmarks mest garvede løbere og løbetrænere, som foregår i LØBERENs butik i København. Fremover bliver Henrik Thems trænings- og motivationsråd også en fast del af vores nyhedsbrev. Bliv lidt klogere på, hvad du kan få ud af vores samarbejde her.

Bestil vejledning på teamthempo@henrikthem.dk. Det kan også foregå online, hvis du ikke har mulighed for at komme til København. LØBEREN giver 15 % rabat (gavekort, elektronik og i forvejen nedsatte varer undtaget) til alle, der booker coaching hos Team Thempo. Alt bookning går gennem Henrik på ovenstående mail. Prisen starter på 499,- og falder jo flere timer, du køber. Husk du får op til 40 % resten af juni.

Mit navn er Henrik Them. Nogle af jer ved måske allerede, hvem jeg er, mens andre ikke er stødt på mit navn. Jeg har haft løbesporten tæt inde på livet siden slutningen af 90érne. Først som aktiv. Dernæst som træner, ekspert, idrætspolitiker og kommentator. 

Jeg har i dag min egen virksomhed, Team Thempo, hvor jeg blandt andet laver virksomhedsforløb og træningsprogrammer/coaching til private. Nogle kender måske min løbepodcast, Frontrunner, hvor jeg prøver at formidle løberelevante emner på et højt fagligt niveau. Jeg synes ofte, vi har en tendens til at snakke løbesporten lidt ned. Det ser jeg absolut ingen grund til. Løb er verdens fedeste sport, og vi skal være stolte af at være løbere. Hvornår kan du f.eks. huske, du har fortrudt en løbetur?

Sammen med Løberen starter jeg et samarbejde op omkring løbetræning. I vil fremover i nyhedsbrevet modtage træning- og motivationsråd til, hvordan du bliver en bedre og klogere løber. Det er ikke et mål, at der skal sendes noget ud hver uge, men når der er behov. Det kan f.eks. være, hvad man skal være opmærksom på, når man træner i 25 grader. Er det virkelig rigtigt, at man er blevet så meget dårlige over natten, fordi det hele føles hårdere, eller er der en anden forklaring?

Det vil også være en mulighed at booke en times coaching med undertegnede. Det vil fysisk foregå i Løberens butik i København eller over telefonen. Hvorfor er det relevant at investere i en times coaching?

  • Jeg har på egen krop oplevet stort set alt. Langt de fleste situationer kender jeg til.
  • Jeg har igennem de sidste 20 år mødt mere end 30.000 løbere. 
  • Jeg har træningsdata fra op imod 10.000 løbere, så jeg ved præcist, hvad det kræver, hvis du f.eks. er kvinde og gerne vil løbe 5 km på under 25 min.
  • Står du ved en skillevej, hvor du føler, du ikke rigtig kan finde formen, motivation eller den rigtige træningsform, så kan jeg hjælpe dig videre i den rigtige retning.

Rigtig mange løbere undervurderer vigtigheden af at evaluere den træning, de har fået gennemført. Mange som læser med her har nok haft et træningsprogram, de har fulgt i en periode. Men har I nogensinde overvejet, hvorfor I gør, som I gør? Eller har I forholdt jer til det faktum, at man typisk ikke laver den planlagte træning, da omstændigheder gør, man får lavet noget andet? Måske er det svaret på, du ikke har rykket dig i det omfang, du ønskede, fordi du i virkeligheden aldrig har fokuseret på, hvad du har lavet og i stedet hele tiden kigger frem.

Rigtig mange løbere står også i en svær situation nu her på grund af den forfærdelige corona. 

Ingen ved rigtig hvornår det næste store løb kommer. Og man føler, at det er svært at navigere rundt i de begrænsede muligheder, der er for konkurrencer. Jeg kender løbsmarkedet og kan hjælpe dig med at navigere rundt.

Ønsker du en times personlig træning eller et normalt træningsprogram, kan det også købes.

I anledningen af samarbejdet med Løberen kører jeg i hele juni et åbningstilbud, hvor man kan spare op mod 40 procent af prisen på de forskellige ydelser. 

Ønsker du nærmere info, så skriv til Henrik Them på teamthempo@henrikthem.dk