0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

LØBEREN & Legeheltenes Løbechallenge

I samarbejde med Legeheltene – der er en del af Børneulykkesfonden – samler vi penge ind via en virtuel løbechallenge, som vi kalder Legeheltenes Løbechallenge. Hele din donation går ubeskåret til Legeheltene. Til gengæld får du en t-shirt til dit barn. 20 % rabat på dit næste køb i vores butikker. Deltagelse i lodtrækningen om fede præmier. Lækker Goodiebag. Læs alt om vores challenge her.

Hvordan deltager min familie og jeg?

Det foregår på den måde, at du køber en eller flere t-shirts her til dit barn/dine børn. Hver t-shirt koster 100kr. Hele beløbet går ubeskåret til Legeheltene, som vi i samarbejde med vil inspirere til en aktiv livsstil og samle ind til indlagte børn. Derfor arrangerer vi Legeheltenes Løbechallenge, der foregår over Kristi Himmelfartsferien.

100kr. svarer til fire Superheltekræfter, og vi vil gerne have samlet så mange Superheltekræfter ind som muligt, så vi kan gøre en forskel for indlagte børn.

Hvad gør I i Kristi Himmelfartsferien?

Hvor langt I løber, går vi ikke op i. I skal heller ikke tilmelde jer andre steder. Dog vil vi gerne gøre så meget som muligt for, at vi inspirerer flest muligt til at komme ud at dyrke motion. Derfor håber vi, at du vil dele din Løbechallenge med et opslag på Instagram med hashtagget #legeheltechallenge og tagge @loberen og @legeheltene – eller ved at tagge os i en story.

Hvordan får jeg min t-shirt og Goodiebag?

Der er to måder. Har du bestilt til afhentning i din nærmeste LØBEREN, kan du hente din t-shirt(s) fra fredag d. 7/5. Har du bestilt din t-shirt(s) til levering, sender vi den mandag d. 10/5. I vil derfor være klar til at løbe med dit barns nye t-shirt i Kristi Himmelfartsferien uanset, hvordan I har valgt at bestille.

Din Goodiebag skal hentes i din nærmeste butik mod fremvisning af din ordrebekræftelse, som du har fået på mail.

Din ordrebekræftelse fungerer også som din rabatkupon på 20%, og den gælder kun i butikkerne.

Rabatten gælder ikke elektronik og i forvejen nedsatte varer.

Kan jeg donere uden at købe en t-shirt og deltage i løbechallenge?

Det kan du sagtens. Lige her kan du donere 100kr. uden at deltage i vores løbechallenge. Som tak får du 20% rabat på dit næste køb i vores butikker og deltagelse i puljen om lodtrækningspræmier.

Din ordrebekræftelse fungerer som rabatkupon, når du handler i vores butikker. Andet får du ikke tilsendt.

Hvordan foregår det med præmier?

Vi trækker lod blandt alle, der har doneret penge, hvorefter vi melder på vores Facebook-profil, hvem der har vundet. Vinderne bliver direkte kontaktet på mail.