0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

New Balance 1080v11: Fokus på komfort og støddæmpning

Den seneste udgave af den populære mængdetræningssko fra New Balance 1080-serien er blevet opdateret i overdelen, mens den beholder alt den lækre støddæmpning og komfort, der har gjort den populær. Her kan du læse alt om New Balance 1080v11.

Det altoverskyggende formål med den nyeste 1080 er, at den skal levere komfort og støddæmpning, så du aldrig bliver træt af at have den på – og du ikke bliver træt af følelsen ved at tage næste skridt.

Lad os først kigge på fakta:

  • Løbestil: Neutral
  • Vægt: 262g (US9)
  • Overdel: Engineered Hypoknit (utrolig fleksibelt og blødt)
  • Mellemsål: Fresh Foam X (samme som i forgængeren)
  • Drop: 8mm

Hvordan er mellemsålen?

Mellemsålen har ikke ændret sig betydeligt fra den forrige model. Det betyder, at den fortsat er karakteriseret ved at have en høj, blød mellemsål, som du ’træder ned’ i så at sige. Din fod inde i skoen er altså længere nede end højden på sålen ser ud.

Formålet med den udvikling er at give stabilitet til din fod, når du tager skoen på. Du får oplevelsen af det bløde, komfortable skum og en fornemmelse af, at foden ’står fast’ inde i skoen. Fresh Foam X er teknologien bag støddæmpningen og komforten, og det er den samme, man finder i 1080v10.

Hvordan er overdelen?

Der er flere ting, der gør 1080-serien karakteristisk. Det startede allerede med 1080v10. I den nyeste (1080v11) er overdelen en smule anderledes, men det er stadig en helt fleksibel, ’soklignende’ konstruktion. Den former sig efter foden, og det er en fordel, hvis du lidt skævheder i form af knyster eller andre ting, der gør, at din fod har brug for en fleksibel overdel.

I forhold til forgængeren er overdelen i 1080v11 en smule anderledes, men den er udviklet som en forlængelse og ikke en revolution. Selvom materialet ikke er præcis det samme, så ændrer fornemmelsen af komfort og pasform sig ikke. Du får stadig samme høje åndbarhed.

Hvordan er hælen?

Hælen er blevet en smule lavere omkring akillessenen, så den sidder lidt tættere. Det gør den for at yde support og hive et behageligt afsæt for din hæl og akillessene. Den er designet til at skulle sidde tæt din fod og samtidigt bruge mindre materiale.

Hvem henvender den sig til?

New Balance 1080v11 henvender sig til den neutrale løber, der sætter komfort og støddæmpning før alt andet. Det er til løberen, der gerne vil have en solid mængdetræningssko, som er superbehagelig at tage på og føles behagelig at løbe i. En løber, der godt kunne tænke sig en overdel, der er yderst fleksibel og god til at tilpasse sig den enkeltes fodform.