0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Niels bruger sit konkurrencegen til velgørenhed

Niels Ingemann er en passioneret løber, som sørger for at udfordre sig selv. Når han løber YOU RUN CPH er udfordringen af en anden karakter: Her gælder det om at hjælpe forskellige organisationer med private donationer.

Siden Niels startede med at løbe for ca. 25 år siden, er det blevet til over 15 halvmaraton og fire fulde maraton, tre i København og senest i Berlin. Til foråret prøver han kræfter med et Ultra Marathon på den kinesiske mur.

"YOU RUN er for mig en chance for at gøre en forskel, promovere løbesporten og samtidig nyde en fantastisk rute omkring Inderhavnen”-YOU RUN ambassadør Niels Ingemann.

Men Niels er samtidigt et sted i sit liv, hvor det giver god mening at gøre noget, der træder udover tider og pulsmåling. Med et fællesskabsorienteret løb som YOU RUN ser han muligheden for at yde en anden type indsats og nå et nyt mål:

”Jeg er et sted i mit liv, hvor der er overskud i hverdagen til at hjælpe andre, og jeg vil gerne engagere mig mere indenfor velgørenhed,” forklarer Niels.

Gennem hele sit voksenliv har han støttet Kræftens Bekæmpelse, mest fordi sygdommen har fyldt meget i hans familie og omgangskreds. Derfor er det kræftsagen, han har valgt at samle ind til og løbe for.

YOU RUN er et løb med budskaber

”YOU RUN er for mig en chance for at gøre en forskel, promovere løbesporten og samtidig nyde en fantastisk rute omkring Inderhavnen,” siger han om sin titel som ambassadør. En titel, der er lystbetonet, og kræver ekstra engagement, men ellers ikke adskiller sig meget fra de andre deltageres rolle.

Hver deltager er med til at sprede det budskab, der ligger i at stå sammen om vigtige sager. Når man tilmelder sig YOU RUN får man mulighed for at oprette en personlig indsamlingsside, som ens netværk kan støtte. Indsamlingen afsluttes på løbsdagen den 30 april 2017.

”Kombinationen af at gøre noget, man kan lide, og samtidig gøre noget for andre mennesker tiltaler mig meget, ” siger Niels. Han har tre generationer med på sit hold, hvor den yngste er 11 år og den ældste er 70.

”Men jeg vil også gerne inspirere til at vælge en sundere livsstil, og få del i de samme glæder som løbet har givet mig i gennem årene.”

I 2017 kan du vælge at løbe mellem disse ti organisationer: Alzheimerforeningen, Folkekirkens Nødhjælp, Kræftens Bekæmpelse, Little Big Help, Scleroseforeningen, Natteravnene, Make-A-Wish-Ønskefonden, Plan Danmark, og Hjerteforeningen.

Løb for din sag

YOU RUN afholdes d. 30. april 207 med start og slut ved Den Sorte Diamant.  Her vil enkeltpersoner, familier og virksomheds-netværk løbe med hele deres netværk i ryggen, når de fejrer afslutningen på deres indsamling til den sag, de har valgt.

Du kan stadig nå at tilmelde dig eller sætte et hold her: www.youruncopenhagen.dk

LØBEREN er med som sponsor

LØBEREN støtter op om dette fantastisk sympatiske løb, hvor vi som enkeltpersoner har mulighed for at gøre noget godt for os selv og andre på én og samme tid.

Det er helt unikt og et løb, som  vi glæder os særligt meget til at deltage i!