0
Unique selling points
Alle butikker åbner 1. marts kl. 10:00
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike React Infinity Run Flyknit 2: En nyklassiker er født

I 2020 introducerede Nike Infinity-løbeskoen, der er udviklet specifikt til at reducere skadesfrekvensen og kaldte den sin mest gennemtestede sko til dato. Det var mildest talt en succes. En nyklassiker er født. Derfor er det interessante nyheder for de mange løbere, der var begejstrede for den første model, at vi nu kan sige hej til den nyeste i serien; Nike React Infinity Run Flyknit 2. Læs alt om den her.

Lad os starte med at slå fast, at Nike selvfølgelig ikke er gået markant anderledes til værks, eftersom den første var så populær. Vi taler om en videreudvikling frem for en revolution.

Køb Nike React Infinity Run Flyknit 2 til herre og dame.

Overdelen

Flyknit-overdelen har vist sig populær hos rigtig mange løbere. En overdel, der omslutter sig foden hele vejen rundt. I Infinity Run 2 er overdelen udviklet med en Flywire-teknologi, der er en smule mere robust og tykkere end i forgængeren. Det har til formål et give dig en større følelse af stabilitet og gøre skoen mere åndbar.

Mellemsålen

Selvfølgelig holder Nike fast i ikke at ændre for meget i mellemsålen. React-skummet er ekstremt populært og giver løberen en følelse af fleksibilitet og responsivitet. Det hjælper dig til at få en behagelig fodafvikling. Gennem den vippeformede struktur får du samlet set en mellemsål, der giver dig en let følelse, når du løber. Ved at mindske afstanden mellem inder- og mellemsål kommer du tættere på React-skummet for en mere responsiv løbesko i Infinity Run 2.

Hælen

Måske et af de eneste kritikpunkter ved Infinity Run var, at hælen for nogle var en smule for fleksibel. Det gør Nike op med i Infinity Run 2, hvor hælen er blevet forstærket og fået mere polstring.

Øvrige opdateringer

Generelt er polstringen i både overdel, hæl og pløs måske de mest markante opdateringer i Infinity Run 2. Det gør, sammen med den karakteristiske brede flade i forfoden, skoen til en lidt mere stabil oplevelse.

Hvad siger vores testløber?

Rasmus Rottwitt, Løber, NBRO Running

”Infinity Run var den sko jeg var gladest for i 2020, og 2’eren er gudskelov mere en evolution end en revolution. Underdelen er bevaret, men overdelen er ny og formår at holde foden bedre fast, bl.a. med et mere traditionelt justerbart snøresystem med en blød pløs, og en hælkappe som ikke er i flyknit. Derudover er den største forandring designet, som lægger op til mere variation og en masse fede colorways i 2021.”