0
Unique selling points
Alle butikker åbner 1. marts kl. 10:00
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Nike Vomero 15: Favoritten vender tilbage

De seneste år har Nike været helt med fremme i feltet, når snakken er faldet på responsive løbesko. Løbesko med fokus på optimalt energiudbytte for hvert skridt. Nike Air Zoom Vomero 15 er det seneste skud på stammen i en serie af løbesko, der har været en favorit for løbere i flere år. Læs alt om den seneste udgave i Vomero-serien her.

I Vomero 15 har Nike opdateret mellem- og ydersålen for at forbedre både stødabsorberingen og give løberen et mere solidt greb i underlaget. For dem, der kender Vomero 14 vil man muligvis også bemærke et anderledes visuelt udtryk. Den nyeste løbesko i Vomero-serien er nemlig inspireret af den gamle Vomero 5 for at kombinere et klassisk design med en solid, holdbar løbesko.

Køb Nike Vomero 15 til herre og dame.

Mellemsål

For at optimere dit energiudbytte har Nike lagt ZoomX i hælen, der er deres mest energireturnerende materiale. Det er ZoomX-materialet, der giver den responsive følelse og sørger for, at du får mest muligt ud af hvert skridt. Når du hører os tale om energireturnering og responsive løbesko, handler det ganske simpelt om, at de pågældende løbesko er udviklet for, at du skal bruge færrest muligt kræfter, når du løber.

Hælen

Hælen er i Vomero 15 også mærkbar anderledes, end man kender fra forgængeren. Når man tager skoen på, fornemmer man den forbedrede hælstøtte, så skoen sidder mere tilsluttet og stabilt om hælen. Det er en fordel for dig, der foretrækker en fast hælkappe.

Forfoden

I forfoden har Nike forbedret komforten ved at lægge en Air Zoom-enhed ind, der er den dobbelte størrelse i forhold til tidligere versioner. Det har til formål at give dig en bedre komfort, og det forbedrer støddæmpningen. De to ting har Nike opdateret for at gøre Vomero 15 til bedre sko på de lange ture. ZoomX-skummet og den forstørrede Air Zoom-enhed er to ting, Nike generelt er blevet glade for at opdatere og forstærke i sine nyeste sko.

Nike Air Zoom Vomero 15 er en god løbesko til dig, der er fan af Nikes løbesko fra starten af 2020 og frem, og den er til dig, der gerne vil have en responsiv sko, som er god også på de lange distancer.

Hvad siger vores testløber?

Anders Rømer, Løber, NBRO Running

”Mit første indtryk af den 15. version i Nikes populære og pålidelige Vomero-serie er udpræget positivt.

Stødabsorberingen med ZoomX-skum mærkes tydeligt og behageligt, skoen føles ganske let og sidder dejligt tæt om foden, og jeg er ganske overbevist om, at der er rigtig mange km. i dem.”