0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Salgsassistent hos LØBEREN, Vejle

Vi søger et par nye løbeentusiastiske salgsassistenter til vores butik i Vejle. Send din ansøgning afsted til rene@loberen.dk eller ebbe@loberen.dk hurtigst muligt.

Vi har brug nye kræfter hos Løberen, Vejle. Vi søger nye medarbejder til at levere en super service og vejledning til vores kunder. I butikken har vi fra begyndelsen i 1996 haft som målsætning at vejlede vores kunder bedst muligt vedrørende køb af udstyr til løb. Vi søger derfor en enkelt eller to, der kan hjælpe os med at opfylde den målsætning. 

JOBBET 
Arbejdstiden vil som udgangspunkt være ca. 10-15 timer om ugen fordelt over 1-3 dage. Det handler primært om eftermiddage, herunder 2-3 lørdage pr. måned. Klub- og firmaarrangementer er en del af vores arbejde, og vi forventer også, at du kan hjælpe med dette. Du kommer til at stå for betjening af vores kunder i butikken i Hillerød, ligesom du skal hjælpe til med oprydning og holde orden, mærkning af varer, håndtering af kundesedler, og hvad der ellers viser sig af arbejdsopgaver i en travl butik.

KVALIFIKATIONER 
Du er løber, men det er ikke afgørende for os, om du løber på motionist- eller eliteplan. Du interesserer dig allerede for eller er åben for at lære om træningsplanlægning, pulstræning, GPS- løbeure, løbestil, sko, beklædning, og hvad der ellers hører sig til for at give en kvalificeret vejledning. Du er glad for at tale med mennesker og er i stand til at arbejde i en travl atmosfære. 

VI TILBYDER 
Du vil få et spændende job i en anderledes butik, hvor du vil blive grundigt oplært af vores eget personale. Udover dette kan vi tilbyde masser af udfordringer i en hverdag, hvor ikke to kunder er ens, ligesom du vil få god løn og fleksible arbejdstider. Vi forventer også, at du vil være fleksibel i forhold til arbejdstider.

INTERESSERET 
Hvis ovenstående har vakt din interesse, så skriv en ansøgning til Løberen, Vejle , og fortæl lidt om dig selv. Send din ansøgning på mail til rene@loberen.dk eller ebbe@loberen.dk.

Ansættelse snareste muligt, så send din ansøgning hurtigst muligt!