0
Unique selling points
Alle butikker åbner 1. marts kl. 10:00
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Endorphin: Bright Future Black

Sauconys løbesko er berømte for sin høje komfort og kvalitetsmateriale i alle modeller. Med deres Endorphin-serie skubber de lidt til grænserne for både fart og komfort. Serien bygger op om tre modeller: Endorphin Pro, Endorphin Speed og Endorphin Shift. Alle tre modeller er designet til at løbe stærkt uden at gå glip af den fede komfort og pasform. Lær alt om Endorphin-serien her.

Endorphin Pro

Den nye topmodel hedder Endorphin Pro. Det er en sko, der sikrer dig maksimal fart og efterlader dig uden undskyldninger for ikke at præstere optimalt. Saucony tilslutter sig med denne model kampen om markedets hurtigste sko og giver konkurrenceløberne endnu et alternativ til at slå sin rekord. Det tager vi lige et nærmere kig på, hvordan de har gjort.

Lad os starte med at tage et kig på de kolde facts:

 • Kategori: Neutral/konkurrence
 • Mellemsål: PWRRUNPB
 • Drop: 8mm.
 • Vægt: 213g
 • Øvrige funktioner: S-kurvet carbonplade, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT, ENGINEERED MESH

Endorphin Pro benytter det ultralette og komfortable PWRRUNPB-materiale, der sammen med den S-kurvede carbonplade udgør SPEEDROLL-teknologien, så dit fodafsæt og energiudnyttelse foregår så optimalt som muligt. PWRRUNPB er 40 procent lettere end det i forvejen lette PWRRUN+-materiale. PWRRUNPB har en energireturnering på hele 88 procent, og det er betydelig mere holdbart og fleksibelt end Sauconys eget EVA-materiale, de førhen har benyttet sig af. Når vi snakker om høj energireturnering betyder det, at en høj energireturnering ganske enkelt stiller et mindre metabolisk krav til din muskulatur.

SPEEDROLL-teknologien har til formål at sikre dig maksimal fremdrift, så du løber hurtigere uden at benytte mere end energi. Det gør, at skoen kort sagt har til formål at lade dig udnytte din energi optimalt. Det gør Endorphin Pro til Sauconys hurtigste sko til dato.

Det betyder ikke, at du går på kompromis med komforten. Sauconys berømte FORMFIT-konstruktion er udviklet i 3D-design, der tilpasser sig den enkelte fod. Materialet er et ultratyndt enkeltlags-mesh, som både er åndbart og holder vægten på skoen nede. Derfor skal du ikke være nervøs for skoens pasform eller komfort blot fordi, den er designet til at løbe stærkt.

Saucony har med sin nye Endorphin Pro udviklet en sko, der er bygget til at slå rekorder og lade dig præstere optimalt, så du ikke har nogen undskyldning for ikke at præstere på dine tempoture. Det er kort sagt en sko, der skal opleves.

Endorphin Speed

Endorphin Speed er "lillebroderen" til deres lynhurtige Pro som beskrevet oven for. I Speed får du stadig en masse fart og en sko, der er bygget til at lade dig give den godt med gas, mens skoen stadig arbejder for, at du sparer energi. Lad os igen starte med at kigge lidt på fakta om skoen:

 • Kategori: Neutral/konkurrence
 • Mellemsål: PWRRUNPB
 • Stack height: 35.5mm, 27,5mm. 
 • Drop: 8mm.
 • Vægt: 221g
 • Øvrige funktioner: S-form nylonplade, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT, ENGINEERED MESH

Som fakta afslører får du en temposko, der på mange måde minder om Pro-modellen. I Speed har Saucony og indført SPEEDROLL-teknologi, der får skoen til at skabe fremdrift under løb, mens overdelen ligeledes er Enginereed Mesh og benytter Sauconys kendte Formfit-konstruktion, der omslutter sig lækkert om foden. Mesh-materialet er også her lavet en et ultratyndt materiale, der gør, at skoen holder vægten nede og kun vejer en my mere end Pro.

Nylonpladen har groft sagt samme funktion som carbonpladen har i Pro. Pladen afstiver skoen og gør den mere stabil, mens den også gør skoen mere responsiv, så du får endnu mere fart ud af den energi, du bruger. Til forskel for carbon, der er et stift materiale, der hverken bøjer eller giver sig, er nylonpladen fleksibel og gør skoen velegnet til at bruge til flere træningsture.

Alt i alt får du også her en sko, der er perfekt til race-day, som i grove træk minder rigtig meget om Pro uden at være helt så eksplosiv og fartgivende. Til gengæld får du en sko, du også kan hoppe i lidt flere træningsture i - og som stadig giver dig masser tempo.

Endorphin Shift

Endorphin Shift er træningsmodellen i Sauconys nye Endorphin-serie.  I denne Shift-model oplever du en enorm fremdrift i dit løb gennem Sauconys SPEEDROLL-teknologi, der genererer masser fart uden, at dit energiniveau øges betragteligt. Vi starter igen med at tage et kig på fakta:

 • Kategori: Neutral / Mængdetræning
 • Mellemsålmateriale: PWRRUN mellemsål og PWRRUN+ topsål
 • Vægt: 286g
 • Stack height: 38mm, 34mm.
 • Drop: 4 mm
 • SPEEDROLL
 • FORMFIT
 • TPU HEEL COUNTER

Til forskel fra de andre to modeller, får du her et lavere drop (højdeforskellen fra hæl til forfod). Desuden vil det trænede øje hurtigt bemærke den enorme stack height (højden fra hælen kontra forfoden). Det er i den læsning, man sætter tal på den enorme sål, der befinder sig på denne fantastiske mængdetræner. Du finder også i denne sko også en anelse tungere end de to andre, men med en vægt under 300g. befinder vi os stadig i den forholdsvist lave ende.

Endorphin Shift ​​er nemlig modellen designet til mængdetræning. Mellemsålen består af det stødabsorberende PWRRUN-materiale, der sammen med en topsål af PWRRUN+ giver en meget blid og energibesparende stødabsorbering. Overdelen består af et ultratyndt ENGINEERED MESH-materiale, der komfortabelt omslutter foden i Sauconys klassiske FORMFIT-pasform. I hælen har skoen en TPU-hælstøtte, der er et last plaststykke, der sidder rundt og hælen for at give mere support og stabilitet.

Saucony har med Endorphin Shift skabt en løbesko, der er bygget til yde komfort og stødabsorbering samt stadig at kunne løbe stærkt. Du kommer til at opleve en sko, der kombinerer Sauconys enorme komfort med et eksplosivt fodafsæt, som du kan bruge til din hverdagstræning og komme rigtig mange kilometer i uden, at du på nogen måde går på kompromis med komforten.