0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony Kinvara 11 har ramt butikkerne

Kinvara er Sauconys legendariske letvægtssko, og Kinvara-serien har på grund af sin alsidighed været en favorit blandt løbere på alle niveauer i mange år. Og nu er tiden kommet til nummer 11 i rækken.

Takket være det unikke mix mellem lav vægt, god stabilitet og responsiv støddæmpning er Kinvara 11 skabt til at være en sikker vinder fra start. Uanset om du jagter nye rekorder, eller om du vil have en pålidelig sko til de mange træningskilometer.

En særlig interessant nyhed er, at Saucony går væk fra at benytte EVERUN og EVERUN+ i mellem- og topsål, som vi kender det fra Kinvara 10. I Kinvara 11 består mellemsålen af PWRRUN, og topsålen består af PWRRUN+, hvilket er med til at sikre den gode støddæmpning. I kombination med et 4 mm. drop sikrer det et kraftfuldt løb, der skyder dig frem, mens du sparer så meget energi som muligt - selv når du øger tempoet.

FORMFIT-materialet sikrer, at du får en behagelig pasform rundt om hele foden. Overdelen består af et åndbart mesh-materiale, der giver en dynamisk og fleksibel pasform. Det betyder, at du er sikker på maksimal komfort, og det mærker du så snart, du træder ned i skoen. Skoen er perfekt til løbere, der søger en let sko, der samtidigt har en god støddæmpning.

Kinvara 11 egner sig til mange ting. Brug den både til tempo- og tekniktræning samt konkurrence - eller brug den til at løbe en masse kilometer. Et godt valg til både nybegyndere og garvede løbere.

  • Kategori: Neutral/konkurrence
  • Støddæmpning: PWRRUN i mellemsålen og PWRRUN+ i topsålen
  • Drop: 4 mm
  • Øvrige funktioner: FORMFIT pasform