0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Saucony lancerer Triumph 18

Sauconys Triumph-serie har alle dage været populær. Den neutrale og komfortable løbesko har været en af løbernes foretrukne mængdetræningssko, og nu har Saucony udviklet endnu en i rækken. Sig hej til Triumph 18, når rammer butikkerne i slutningen af juni.

Triumph 18 er opfølgeren til den succesfulde Triumph 17, og vi ser derfor med stor begejstring frem til at inkludere deres nye model i vores sortiment. Skoen henvender sig til neutrale løbere, der leder efter høj komfort – selv når du tilbagelægger mange kilometer på dine ture. Du er med Triumph 18 sikker på at have god beskyttelse mod underlaget gennem en god stødabsorbering og behagelige materiale.

Lad os tage lidt fakta først:

  • Kategori: Neutral/mængdetræning
  • Mellemsål: PWRRUN+
  • Topsål: PWRRUN+
  • Drop: 8 mm.
  • Øvrige funktioner: FORMFIT-pasform

Den nyeste version har fået opdateret hælkappen, så den sidder endnu tættere og omslutter din hæl bedre end i 17’eren. Ydersålen har også fået en tur og er blevet en smule blødere og mere behagelig. Det samme er overdelen, der stadig benytter sig af FORMFIT-konstruktionen, som med en 3D-printet struktur omslutter sig din fod og tilpasser sig den enkelte løber. Sammen med et sømløst mesh-materiale betyder det, at du får en behagelig følelse rundt om hele din fod.

I 17’eren introducerede Saucony et nyt mellem- og topsålsmateriale, de kalder PWRRUN+. Det fortsætter de med i den nyeste version. Et materiale, der sikrer dig et stødabsorberende og energisk fodafsæt, så du får du maksimalt udbytte ud af dine anstrengelser. PWRRUN+ er også mere modstandsdygtigt over for slid og temperaturer - det betyder, at skoen har de samme egenskaber uanset, om det er frostvejr eller tropisk klima. Det er også hele 25 % lettere end det forhenværende EVERUN-materiale.

Droppet på 8mm. giver dig en optimal energiudnyttelse for hvert skridt, så der er ikke nogen undskyldninger for ikke at få det bedste ud af din løbetur. Det betyder, at du med alle disse egenskaber har en løbesko, der er perfekt til din mængdetræning og dig, der godt kan lide lange træningspas, hvor du ikke går på kompromis med komforten og den fedeste løbeoplevelse.

Kom ind i en af vores butikker, når rammer butikkerne i slutningen af juni, prøv skoen på og se, om den også er noget for dig!