0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Se det nye efterårsmagasin

Efteråret er over os, skoven iklæder sig sine gul/brune klæder, temperaturen falder og de mørke timer bliver flere. Vi har fået masser af lækkert nyt grej, der matcher efterårets og vinterens udfordringer. Det er produkter, der gør det nemmere, sjovere og sikrere at træne i sæsonens regn, rusk og mørke. Vi har valgt de største nyheder ud, og præsenterer dem i nærværende magasin. Hold dig ikke tilbage, men kig ind i den nærmeste LØBEREN og bliv præsenteret for de mange nyheder fra markedets absolut skarpeste mærker.

Efteråret er en spændende årstid - i hvert fald, når vi snakker udstyr til løb. Der er masser af nyt både indenfor tøj, sko, tilbehør og elektronik fra stort set alle leverandørerne. I nærværende magasin er vist et udvalg af det sortiment, som vi nøje har håndplukket til dig – løbeudstyr der er med til at gøre din løbeoplevelsen endnu større.

I år er vores udvalg i løbetøj og tilbehør større end nogensinde, så kig forbi, bliv inspireret og find det du lige mangler!

Inspiration til din træning

I magasinet kan du læse Osteopat D.O. og fysioterapeut Eivind Møllers artikel om sin undren over den stigende skepsis overfor løbeskoen, som han ser som et vigtigt redskab for et godt og skadefrit løb.

Vi danskere løber mere end nogensinde, og engagerer os i stigende grad i sociale fællesskaber, hvor rammerne er mere frie end i de traditionelle løbeklubber. Medstifter af det københavnske løbefællesskab NBRO Running, Jacob Ørholm, fortæller i artiklen ‘Run. Party. Repeat - løbefællesskabet NBRO’ om, hvordan det hele startede, og om, hvordan det er blevet til, hvad det er i dag.

Pandelamper og trailsko hører efteråret til. Men hvordan vælger man det grej, som matcher ens behov? Det fortæller vi dig i vores to guides, der giver dig helt enkle råd til, hvordan du træffer de rigtige valg.

Se magasinet her:

Masser af foredrag, workshops og løbetræninger

Vi afholder igen dette efterår en lang række aktiviteter. Eivind Møller fra KLINIK gæster alle butikkerne til både 'Åben Briks', hvor du kan få et gratis og uforpligtende kig på din løbeskade, og foredraget 'Sådan undgår du skaderne'. Læs mere og tilmeld dig her.

Hvad skal man kigge efter, når man skal købe ny pandelampe eller nye trailsko? Og hvordan føles de forskellige produkter ude i skoven og ude i mørket - ude i deres rette element? Dét giver vi dig svar på, på vores workshops rundt i hele landet, hvor vi tester pandelamper og trailsko ude i skoven, hvor produkterne rigtig kommer til sin ret! Læs mere og tilmeld dig her.

Du inviteres til en løbetur med NBRO Running i København, RUNAAR i Aarhus og AARUN i Aalborg, så du på din egen krop kan mærke, hvorfor det er fedt at løbetræne sammen med andre. Læs mere her.

Book en personlig vejledning

Det rigtige løbeudstyr er meget individuelt og afhænger af mange faktorer. Vi hjælper dig med at træffe de rette valg, så du undgår fejlkøb og får den bedst mulige løbeoplevelse!

Kig forbi én af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig, eller book en personlig vejledning på loberen.dk/løbetest.

Vi ses i butikkerne, online og ude til løbene, hvor vi glæder os til at hjælpe dig med det helt rigtige udstyr till løb!

Med venlig hilsen
LØBEREN