0
Unique selling points
Fri fragt v. køb over 750,-
Kontakt online
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE

Tor løber sin maraton nr. 300 til Copenhagen Marathon

På søndag d. 22 maj løber Tor Rønnow, ambassadør for LØBEREN siden år 2007, sin maraton nr. 300 i årets Copenhagen Marathon.

Tor er kendt for sine stemningsfulde fotoberetninger fra alverdens maratonløb (www.temperance.dk), herunder  LØBEREN Skovmarathon, hvor Tor i øvrigt løb nr. 100. Tor er desuden medforfatter til bestseller-bogen ELSK AT LØBE, og stifter og løbsdirektør for det naturskønne LøbeMagasinet Rudersdal Marathon, som LØBEREN også har støttet igennem årene.

Vi har fået denne udtalelse fra Tor som optakt til jubilæet:

”Det bliver et stort øjeblik at afslutte maraton nr. 300, og det er ikke tilfældigt, at jeg med stolthed bærer LØBERENs logo på mit tøj. For en af de ting, der er gennemgående for alle mine løbsoplevelser, er de kvalitetsprodukter, som jeg har købt i LØBEREN siden jeg startede med at løbe i år 2002 (som ”voksen”). De første par år var det de legendariske New Balance 1220 sko, der blev hevet med hjem, og efterfølgende særligt tøj fra GORE. Der kan ikke siges nok af gode ting om dette mærke, og det er hele vejen rundt fra tights til regnjakker. Kvalitet med gigantisk K ! Uden af skulle lyde rørsstrømpsk så har det altså betydet utroligt meget for mig at have stiftet mange og gode venskaber i LØBERENs kluns, og det glæder mig altid, når folk skriver til mig, at mine beretninger har inspireret dem til at tage til et givent løb eller hvad det nu er. Og det behøver absolut ikke have noget med maraton at gøre: den allerstørste respekt nærer jeg faktisk for helt almindelige mennesker, der trodser omverdenens fordomme og bare går igang med at løbe – uanset distance. Det er aldrig for sent at starte, og alle kan have glæde ved at løbe.”

Vi ønsker Tor en god dag på søndag, og ser frem til beretningen fra årets Telenor Copenhagen Marathon.