0
Unique selling points
Gratis fragt v. køb over 750kr. / Køb og afhent i butik
Kundeservice
86120180
KL. 10-17 MAN-FRE
15.
November 2017
12:00 - 17:30

Vejle - Run Signature

Ingen løbere er ens! Ingen løbestil og ingen fødder er ens. Vi har alle et forskelligt udgangspunkt som er vigtigt at medtage ved valg af de rigtige løbesko.

Et godt eksempel er alle de dedikerede medarbejdere i LØBEREN. Vi går alle meget op i løb og udstyr dertil, men ellers er vi meget forskellige når det kommer til fysik, løbestil, fart, skader og favoritløbesko. 

Med Brooks Run Signature testen har vi et super værktøj til at vurdere udgangspunkt og den enkelte løbers behov. Nu får du muligheden for at komme forbi LØBEREN  og få sat ord på din egen løbesignatur.

Testen - helt kort

Testen foregår ved, at vi først optager/måler din krops naturlige bevægelser uden nogen belastning og dernæst filmer/måler vi de samme bevægelser med belastning(løb på løbebånd). Graden af afvigelser giver et billed af din krops behov for støtte under løb. Med denne viden er det lettere at finde mulige skomodeller som understøtter din naturlige løbestil bedst - din Run Signature. 

Værdibevis

Udover Gratis test får du kr. 250,- rabat på løbesko (gælder ikke i forvejen nedsatte løbesko og kan ikke kombineres med andre rabatter).

Mere om test og videnskaben bag 

Vil du læse mere om testen og videnskaben bag så læs mere i denne Ebog: PDF iconrunsignatureebook_low.pdf

Tilmelding

Du skal tilmelde dig ved at udfylde denne formular.

Tags  Brooks Run
Vestergade 17
7100 Vejle
Danmark